de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
IQRF

Video inregistrare Webinar: Instalați-vă propria soluție IoT și rulați-o în doar câteva ore

În colaborare cu fanii IQRF și IoT, am pregătit Miercuri un webinar cu privire la metodele în care ne putem configura propriile soluții IoT folosind soluția IQRF, 28.3.2018.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 03.04.2018. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

Ivona Spurna și Simon Chudoba de la IQRF a introdus starter kit-ul IoT (IQRF + Placă Up) în prezentarea sa. Am aruncat o privire la LoRa, Sigfox, sau Zigbee din tehnologia IQRF. În plus, pe lângă studiile de caz din Industry 4.0, Smart City, Smart Building, noi v-am pregătit, de asemenea, și niște demonstrații practice.
Participanții noștri au fost interesați de configurarea unui gateway IQRF, configurarea rețelelor wireless MESH, și folosirea unui repertoriu IQRF.

Aveți experiență cu ecosistemul IQRF? Împărtășiți-le cu noi, cititorii noștri și noi, la SOS electronic suntem fericiți să aflăm și să învățăm mai multe despre acest subiect. Nu există variantă mai bună de a învăța decât a privi. Ne puteți trimite un scurt video cu experiențele practice învățate în timpul webinarului nostru. Cel mai reușit video va fi publicat pe canalul nostru video.

În cazul în care nu ați avut posibilitatea de a participa la webinar, noi v-am pregătit o înregistrare. O puteți privi aici:


Materiale video

Recording of the IQRF webinar. Speaker Mr.Simon Chudoba from IQRF introduced the IoT Starter Kit (IQRF + Up Board) in his presentation. We looked at LoRa, Sigfox, or Zigbee from IQRF technology.
In addition to case studies from Industry 4.0, Smart City, Smart Building, we showed you a practical demonstrations by Ivona Spurná, as well.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii