Label off va înlătura nu doar etichetele

Acest spray interesant din portofoliul companiei Kontakt Chemie este extrem de util în birouri dar şi pentru producerea de elemente electronice şi în multe alte segmente.

Denumirea Label off indică principalul scop al utilizării acestui spray. Dar asta nu e tot. Datorită faptului că Label Off este un amestec de solvenți care dizolvă substanțele lipicioase, el poate fi cu succes utilizat şi pentru înlăturarea reziduurilor lăsate de benzile adezive sau de alte substanțe dificil de înlăturat cum ar fi smoala sau rășina. In ciuda efectului puternic, sprayul nu afectează materialele plastice, dar nu poate fi utilizat pe poliester şi policarbonaţi. Label Off poate fi utilizat chiar şi pe cutiile de carton/hârtie.

Label Off este foarte simplu de utilizat – tot ce trebuie să faceți este să pulverizați un strat subțire pe o etichetă sau pe alte materiale pe care doriți să le curățați şi să așteptați aproximativ 2 minute, după care veți putea scoate eticheta fără a lasă în urmă reziduuri. Reziduurile ocazionale pot fi înlăturate prin aplicări repetate ale Lebel Off si ștergerea cu un șervețel (de hârtie).

Informații detaliate vă stau la dispoziție în fişa de date Label Off. Label Off se găsește în oferta noastră standard. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje/Caracteristici:

  • Agent eficient pentru înlăturarea etichetelor
  • Înlătură şi alte substanțe lipicioase cum ar fi smoala sau rășina
  • Nu afectează materialele plastice
  • Spray universal util în orice atelier sau birou

Produse suplimentare
image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Preț/buc. excl. TVA
LABEL OFF 50 200ml = SOLVENT 50

Spray curatare etichete

Mai multe informaţii: LabelOff50_TDS.pdf

Sprayuri

33211
S

KONTAKT CHEMIE

pe stoc 610 buc.
(Verificăm data de livrare: 720 buc.)

1 buc.+ 22,1647 RON

3 buc.+ 20,2024 RON

12 buc.+ 18,9091 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact