Gateway IoT xPico 270 IoT integrat – cea mai bună soluție pentru gestionarea conexiunii wireless
Lantronix a dezvoltat un gateway IoT integrat din seria xPico 270 pentru conectivitate Ethernet, Wi-Fi și Bluetooth perfectă și securizată.

Acest lucru permite producătorilor să își dezvolte și implementeze produsele lor inteligent conectate cu un nivel de complexitate redus și, cel mai important, cu un nivel redus de risc.

În calitate de distribuitor autorizat, vă oferim un articol în care producătorul prezintă nu doar caracteristicile de bază, dar și avantajele și aplicațiile obișnuite ale seriei xPico 270 de module de comunicare.

Conexiune securizată prin Wi-Fi, Ethernet și Bluetooth

Gateway-ul xPico® 270 folosește tehnologia Cypress 5G 802.11ac Wi-Fi. Aceasta asigură dual-band 2,4GHz și 5.0GHz 802.11ac, gestionarea conectivității Wi-Fi și securitatea informațiilor pentru o performanță optimă a dispozitivului și comunicare în medii industriale zgomotoase.

Pe lângă Wi-Fi wireless de mare putere, acest modul simplifică și implementarea conectivității robuste Ethernet, Bluetooth și Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE), fără scrierea unor drivere complexe. Construcția sa compactă poate fi integrată în orice design și poate funcționa chiar și în medii extreme.

Gateway IoT xPico 270 IoT integrat – cea mai bună soluție pentru gestionarea conexiunii wireless

Rețele inteligente și motor de comunicare IoT avansat

Cu modulul de comunicare în rețea xPico 270 integrat și modurile flexibile de integrare în sistem, veți reuși nu doar să simplificați dezvoltarea aplicațiilor încorporate, dar și să grăbiți lansarea dispozitivului dumneavoastră.

Dacă în aplicația dumneavoastră utilizați propriul MCU, atunci xPico 270 poate lucra ca un co-procesor de rețea. Sau îl puteți omite complet și folosi MCU-ul integrat în xPico 270 și să scrieți un program folosind SDK-ul furnizat.

Tehnologia de comunicare serială TruPort® suportă transmisia transparentă a sute de protocoale serial și standard Fieldbus proprii. Tehnologia TruPort® Socket permite controlul complet al mai multor conexiuni prin intermediul TCP, UDP sau TLS.

Serviciul de management centralizat în cloud

Sistemul de management al dispozitivelor, scalabil și securizat, bazat pe cloud, pentru gateway-urile IoT încorporate xPico 270, ConsoleFlow™, combină controlul deplin asupra funcționării acestor dispozitive de orice dimensiune, cu gestionare de la distanță și întreținere prin rețea pentru a reduce costul total de proprietate(TCO).

Gateway IoT xPico 270 IoT integrat – cea mai bună soluție pentru gestionarea conexiunii wireless
Specificații Wireless LAN

  • IEEE 802.11 a/b/g de până la 54 Mbps; 802.11 n (1×1) de până la 150 Mbps; 802.11ac de până la 433 Mbps
  • Lățime canal de 20, 40 și 80 MHz cu SGI opțional
  • Dual Band 2.4 GHz și 5 GHz,
  • Suportă IEEE 802.11 d/h/i
  • 802.11r fast roaming

Modulul Xpico 270 Lantronix este în prezent disponibil la comandă. Informațiile tehnice, prețurile și datele de livrare pot fi consultate pe website-ul nostru.

Ne-ar face plăcere să vă oferim mai multe informații, inclusiv consiliere tehnică cu privire la produsele Lantronix, la info@soselectronic.ro.

Sursa: Lantronix