LANTRONIX

10 dispozitive vor fi în curând conectate gratuit la LAN

Am extras prin tragere la sorţi 10 câștigători ai modulelor Lantronix xDirect şi astfel în următoarele zile veți primi un pachet cu acest modul.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 19.04.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Surpriză maximă – astfel poate fi descrisă viziunea noastră cu privire la participarea în număr foarte mare la concursul publicat în recentul articol despre modulul Lantronix xDirect. Deși am crezut contrariul, concursul a atras atenția a 440 dintre cititorii noștri.

Vă mulțumim pentru participare. Câștigătorii modulului XDT4851002-01-S sunt:
Attila Varhelyi (HU)
Jaroslav Štrba (SK)
Peter Palec (SK)
Till Péter (HU)
Emil Viorel MIHAI (RO)
Rácz István (HU)
Ing. Rostislav Vyroubal (CZ)
Ing. Martin Bajus (SK)
Jiří Pacák (CZ)
Paweł Troczyński (PL)

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii