LANTRONIX

Webinarul SOS - Fiţi online cu xPico Wifi

Lantronix a început seria de toamnă a webinarelor iar succesul s-a datorat şi celor 85 de participanţi care au fost „online” graţie xPico Wifi.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 23.09.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Pe durata webinarului aţi putut afla mai multe despre conexiunea online a dispozitivelor dumneavoastră. Acest webinar a fost dedicat inovaţiei tehnologice de la Lantronix - xPico WiFi. Dezvoltatorii au aflat mai multe informaţii despre funcţiile interesante ale acestui modul şi datorită demonstraţiilor practice.
Din toţi cei care au completat chestionarul la finalul webinar-ului, am extras câștigătorul modulului xPico WiFi. Câștigătorul este Roman Kysilka de la Science Instruments and Software, s.r.o.

Felicitări câţtigătorului. Vă puteţi deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre LANTRONIX...

Aţi ratat webinarul online? Nu contează. Puteţi viziona întreaga prezentare a webinar-ului online Lantronix.Materiale video

Programme of webinar:
- Lantronix, Company and Products Overview
- xPico Wifi Overview
- Typical Applications
- Zero Host Load
- Power Management
- Size and Portability
- Simultaneous Client and Soft AP
- On device Web Server
- Reliable OTA updates
- Development Board

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii