LANTRONIX

Server Lantronix xPico110 pentru asamblare SMT

Modulul compact Lantronix xPico® 110 este proiectat pentru o integrare ușoară și rapidă, cu un efort minim pe partea tehnică Ethernet.

Bazat pe procesorul x86 DSTni-EX , ce rulează pe 16 biți cu frecvență CPU de până la 120MHz, modelul xPico110 de la Lantronix, facilitează conexiunea Ethernet pentru orice dispozitiv de comunicație bazat pe interfață UART. Discutăm aici de mașini industriale, dispozitive medicale, PLC-uri, etc.
Firmware-ul aplicației este simplificat, folosind o stivă TCP/IP îmbunătățită, un software robust pentru conectivitate și interfețe de configurare foarte flexibile. Foarte important este faptul că nu trebuie să scrieți nici măcar o singură linie de cod. În plus, tehnologia testatǎTruPort® Serial susține o transmisie fiabilă și transparentă a protocoalelor standard fieldbus (de ex. Modbus), precum și protocoalele seriale proprii.
Inginerii pot integra PoE sau pot utiliza diferite tipuri de conectori Ethernet în proiectele lor, iar PHY pe-modul și un interval de temperatură de funcționare extins simplifică integrarea designului în cele mai dure medii. Memoria internă de 384kB este dedicată paginilor web personalizate, care pot fi accesate cu un browser standard.
Modulul xPico110 este foarte potrivit pentru asamblarea automată, lucru ce nu era posibil în trecut cu versiunea anterioară, diferența principală ȋntre modulul xPico și xPico110 este factorul de formă. Tranziția către noul modul xPico110 se relizează foarte ușor și rapid, iar toate caracteristicile software-ului sunt compatibile cu versiunile anterioare.
Pentru informații suplimentare în ceea ce privește gama de produse Lantronix vă rugăm să ne contactați la adresa info@soselectronic.ro.

Caracteristici principale:

  • Servicii de rețea și o stivă TCP/IP mai puternicǎ
  • Tehnologie TruPort® Serial pentru o transmisie de date robustă și sigură
  • Nu trebuie să scrieți nici măcar o singură linie de cod
  • Setări suplimentare de finețe în ceea ce privește securitatea
  • Server web integrat
  • Criptare AES 256-biți certificatǎ NIST
  • PHY integrat pe-modul 10/100 Mbps
  • Variantǎ portal Modbus disponibilǎ
  • Amprentǎ SMT compactă (18mm x 31mm)
  • Interval de temperatură extins, specific mediului de lucru industrial (-40°C la + 85°C)

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

Ethernet

pe stoc 249

xPico 110 Wired Device Server Module, AES, BULK
Comanda nr.: 236017
In stoc

LANTRONIX

1 buc.+ 142,00 RON 50 buc.+ 131,00 RON 100 buc.+ 123,00 RON 250 buc.+ 118,00 RON

xPico 110 Wired Device Server Module, Evaluation Kit
Comanda nr.: 236144
La cerere

LANTRONIX

Ethernet

La cerere

xPico 110 Wired Device Server Module, AES, SAMPLE
Comanda nr.: 236141
La cerere

LANTRONIX

Ethernet

La cerere

xPico 110 Wired Device Server Module, Modbus, BULK
Comanda nr.: 236143
La cerere

LANTRONIX

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii