Carcasă din oțel inoxidabil sau igiena pe primul loc

Oțelul inoxidabil este des folosit în industria alimentară și farmaceutică. Acesta este caracterizat de adiția de crom - cel puțin 10.5 la sută din compoziția totală. Cromul este extrem de reactiv la mediul cu oxigen, și formează rapid o barieră pasivizată foarte rezistentă pe suprafața sa, care protejează structurile interne împotriva coroziunii suplimentare. Oțelul inoxidabil este ușor de curățat și dezinfectat. Suprafața sa netedă - care este rezultatul polișării - nu susține dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor. Așadar, este ideal pentru utilizarea în industrii precum cea alimentară, unde igiena și curățenia sunt pe primul loc.

Panel PC din oțel inoxidabil cu acoperire IP69K

Oțelul inoxidabil de clasă 316 conține 16 până la 18% Cr, 10 până la 14% Ni și 2 până la 3% Mo. În combinație cu cromul, molibdenul oferă o rezistență excelentă împotriva atacurilor provocate de majoritatea substanțelor chimice și rezistență sporită la coroziunea provocată de clor, în comparație cu oțelul de clasă 304. Mulțumită acestui lucru, oțelul acesta este mai adecvat pentru procesarea produselor din carne și a alimentelor cu un conținut moderat de sare.

Acoperire

Calculatoarele panou sunt disponibile în variantele IP66, IP67 sau IP69K. Pentru a menține protecția IP67 sau IP69K, calculatoarele panou trebuie asamblate direct de către producător. După deschiderea la locația clientului, nu se mai poate garanta o protecție mai mare de IP66.

Nivelul de protecție IP69K asigură o protecție completă împotriva pătrunderii prafului și protecție împotriva stropirii cu apă fierbinte cu o temperatură de 80 °C la o presiune mare, de 8-10 MPa (80-100 bari).

Clasificarea IP69K reprezintă cel mai înalt nivel de protecție disponibil.

Seria Stainless

Această serie include un model cu panou tactil rezistiv de 10.4” și 15.1” și un model cu panoul tactil capacitiv de 19”. Toate modelele funcționează într-o plajă a temperaturii ambientale de la -20 la +60 °C, și au o plajă mare a tensiunii de intrare, de la 9 la 36 V DC. Configurarea standard folosește un computer cu o singură placă de 2.5” 2I385HW-D94, cu procesor Intel Celeron J1900 și 4 GB RAM integrați. SBC-ul poate folosi un SSD mSATA de dimensiuni reduse sau normale, sau un SSD de 2.5” cu kit de instalare.

Conectori M12 rezistenți la apă

Toate interfețele folosesc conectori M12 standard, rezistenți la apă.

Panel PC-ul de 10,4” are șapte conectori.

obr2785_pca3bea2c8c44.jpg

Panel PC-urile de 15,1” și 19” au șapte conectori și slot-uri libere pentru doi conectori suplimentari.

obr2785_p151483fd8db7.jpg

Toți conectorii sunt protejați de un capac rezistent la apă. Calculatoarele panou sunt livrate fără cabluri, acestea trebuie comandate separat. Lungimea cablului este de 2 m. Pentru mai multe informații privind cablurile pentru calculatoarele panou din oțel inoxidabil, consultați Ghidul de asamblare a Panel PC-ului din oțel inoxidabil.

obr2785_p09d606e127ee.jpg

Opțiuni de personalizare

Aici sunt câteva exemple de posibile personalizări ale sistemelor integrate LexSystem:

  1. Mai mulți conectori M12 pentru interfețe suplimentare.
  2. Baterie de rezervă cu încărcător integrat în carcasă.
  3. Backup cu supercondensatori care vă permit să închideți corect sistemul de operare
  4. Diferite tipuri de calculatoare cu o singură placă.
  5. Antene rezistente la apă pentru Wi-Fi sau LTE.

"LexSystem vă poate asigura personalizări simple pentru comenzi de peste 10 piese. Totuși, în general, dacă acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic și rentabil din punct de vedere economic, producătorul vă va crea un sistem integrat perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Așadar, nu ezitați și trimiteți-ne cerințele dumneavoastră, iar noi vom discuta direct cu producătorul," explică Miroslav Piskor, specialist în produse la SOS electronic.

Pentru mai multe informații privind produsele LexSystem, contactați reprezentantul de vânzări SOS electronic din regiunea dumneavoastră sau trimiteți-ne un email la lexsystem@soselectronic.com. Ne-ar face plăcere să vă ajutăm.