LINEAR TECHNOLOGY

Înregistrarea Webinar-ului SOS– Drumul tău spre o sursă de alimentare electrică simplă şi eficientă cu Linear

Cine este câștigătorul umodulului demoboard de la Linear Technology? Veți afla câștigătorul şi, în plus, veți putea viziona înregistrarea video de la webinar...

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 07.10.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Familia de module CC/CC a companiei Linear Technology vă simplifică design-ul analog. Prin integrarea controlerului CC/CC, a comutatoarelor electrice şi a unui volum redus de capacitanţă, produsele uModules vor salva spațiu prețios pe un PCB şi vor reduce greutatea soluției, timpul de dezvoltare, calificarea BOM şi efortul de achiziție. Puteți afla toate acestea în webinarul despre Linear Technology.
Din rândul celor care au completat chestionarele noastre de la finalul webinarului, avem un câștigător ai umodulului demoboard. Câștigătorul este František Bulko de la EVPÚ a.s.
Felicitări câștigătorului.

MAI MULTE despre Linear Technology...

Ați ratat webinarul?

Dacă ați ratat webinarul, vizualizați înregistrarea video...

Materiale video

Programme of webinar:
- Product groups and parameter ranges
- uModule construction
- Reliability data
- Features: ultralow noise, output sharing, synchronizability / multi-phase operation
- Information resources
- Applications examples
- Q&A

Vă puteţi deja înregistra pentru următoarele webinare pe care le pregătim pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii despre webinarele prezente pot fi găsite la www.soselectronic.ro/webinar.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii