de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

Lista de articole pentru categoria "Module de comunicaţii"

(152)
Articole
Webinariile SOS electronic: LTE, LPWA, GNSS –3 traininguri conduse de experții de la Quectel QUECTEL

Webinariile SOS electronic: LTE, LPWA, GNSS –3 traininguri conduse de experții de la Quectel

Vă invităm la 3 webinarii cu 3 experți specializați în modulele de comunicare folosite în 3 rețele LTE, LPWA și GNSS.

TOP 9 tehnologii pentru comunicare wireless SOS electronic

TOP 9 tehnologii pentru comunicare wireless

O prezentare practică a celor mai utilizate tehnologii pentru transferul wireless al datelor din ziua de astăzi, cu compararea funcțiilor principale, cerințelor tehnice, împreună cu exemple practice de utilizare, ce vă vor ajuta să vă orientați mai bine în lumea IoT.

Cititor/scriitor RFID TWN4 Palon SOS electronic

Cititor/scriitor RFID TWN4 Palon

Noul modul PCB a moștenit toate avantajele și suportul pentru instrumente integrate ale familiei ELATEC TWN4. Deși este un dispozitiv de uz general, este optimizat pentru sisteme de pontaj și de controlul accesului. T4PK-F02TR6 poate fi găsit în stocul nostru.

WizFi630S - Modul WiFi puternic, gata pentru mari provocări WIZNET

WizFi630S - Modul WiFi puternic, gata pentru mari provocări

Gateway + router + serial converter + WIFI Bridge + OPEN WRT. Toate într-un singur pachet mic, incluzând un procesor de 580 MHz și propriul sistem de operare. Trebuie doar să conectați un senzor sau un releu și puteți porni programul pentru aplicația dumneavoastră. Sună interesant?

Telecomandă LoRa cu rază de acțiune de până la 8km în spațiu liber AUREL

Telecomandă LoRa cu rază de acțiune de până la 8km în spațiu liber

Transmițătorul semiduplex pe bază de tehnică de modulare LoRa, XTR-8LR-4ZN de la AUREL, asigură o comunicare radio de lungă durată, imunitate ridicată la interferențe, sensibilitate ridicată și consum redus de putere.

Regele modulelor Cat 4 LTE QUECTEL

Regele modulelor Cat 4 LTE

Noul Quectel EG25-G este un modul LTE Cat 4 optimizat special pentru aplicații M2M și IoT. Este un modul compatibil 4G la nivel global și, mulțumită adoptării tehnologiei 3GPP Rel. 11 LTE, acesta oferă rate maxime de date de până la 150Mbps downlink și 50Mbps uplink. Modulul EG25-G este disponibil pentru comandă.

Ne extindem portofoliul de produse IoT cu brandul internațional USR IoT USR IOT

Ne extindem portofoliul de produse IoT cu brandul internațional USR IoT

Noul nostru furnizor, USR IoT, este un expert al produselor de comunicare industrială IoT, concentrându-se pe rețelele seriale de date și aplicații M2M. Managementul calității ISO9001 și cei peste 20 de ani de experiență în afaceri îi garantează expertiza.

Conectivitate cu duiumul la un preț mic WIZNET

Conectivitate cu duiumul la un preț mic

WizFi360 este un modul WiFi plug&play, rapid, accesibil și simplu, proiectat de WIZnet pentru diferite aplicații IoT, mobile și dispozitive purtabile.

Știți să vă orientați când vine vorba de cipuri Ethernet? WIZNET

Știți să vă orientați când vine vorba de cipuri Ethernet?

Wiznet cu siguranță știe! Din prezentarea controlerelor Ethernet cu cablu, nu numai că veți afla mai multe, dar veți găsi și o soluție adecvată pentru o conexiune la internet sigură și stabilă.

Noua generație BG95 pentru noile dumneavoastră proiecte QUECTEL

Noua generație BG95 pentru noile dumneavoastră proiecte

QUECTEL avansează constant cu module compatibile în ceea ce privește pinii, pentru diferite tehnologii. Familia BG95, compatibilă cu modulul GSM/GPRS M95, are un consum extrem de redus, o amprentă mai mică, VoLTE, GNSS precum și mai multe îmbunătățiri de securitate. Solicitați mostre și testați-o.

Plajă de neegalat cu modulul de joasă putere în bandă 2,4GHz IMST

Plajă de neegalat cu modulul de joasă putere în bandă 2,4GHz

Noul modul wireless iM282A de la IMST GmbH permite o rază de până la 10 km în banda 2.4 GHz ce nu necesită licență. Folosește modulația LoRa cu împrăștierea frecvenței și este adecvat chiar și pentru aplicațiile alimentate prin baterie.

Prezentare generală RFID SOS electronic

Prezentare generală RFID

În zilele noastre, există tot felul de frecvențe și interfețe disponibile pentru cititoarele RFID. Care sunt cele potrivite pentru aplicația dumneavoastră? Înainte de a lua o decizie, verificați toți parametri de pe cititor și tag pentru a vă clasifica aplicația.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii