3 probleme cu conexiunea Ethernet care pot fi prevenite cu un cablu cu perechi lipite
Timp de mai bine de 100 de aniBelden a fost nu doar un lider în proiectarea și fabricarea cablurilor, dar și un furnizor de soluții pentru transmisia de semnal, cu un portofoliu complet compus nu doar din cabluri, dar și din produse de conexiune și de rețea.

Tehnologia cu perechi lipite este una dintre multele inovații pe care furnizorul și partenerul nostru - Belden - le-a adus pe piață de la înființarea sa. Aceasta este o îmbunătățire suplimentară a brevetului original pentru cablurile cu perechi răsucite, unde cablurile își mențin proprietățile constante pe o perioadă mai lungă de timp ("installabel performance™").

Sylvie Feng, senior manager al departamentului de consultanță al Belden, care a fost implicată în mod activ în dezvoltarea, fabricarea, testarea și introducerea produselor în aplicații reale timp de peste un deceniu, a descris în articolul său cele mai comune trei cauze de apariție a problemelor de conexiune Ethernet. Acestea includ mișcarea, forța și zgomotul (EMI sau RFI), toate putând fi prevenite cu ajutorul cablului cu perechi lipite de la Belden.

În plus, ea explică și de ce trebuie să fim atenți la buna rezistență fizică a cablurilor, și care sunt beneficiile pe care le asigură tehnologia cablurilor cu perechi lipite de la Belden în cadrul conexiunii Ethernet.

Aflați mai multe din articolul origina: 3 Ethernet Failures that Bonded-Pair Cable Prevents