SOS electronic

Am pregătit pentru dumneavoastră de două ori mai multe produse!

Pentru că ştim că disponibilitatea este prioritatea dumneavoastră numărul unu, am dublat valoarea totală a articolelor de pe stocul nostru.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 12.08.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Incă de la înfiinţarea SOS electronic acum 20 de ani, noi am depus toate eforturile să păstrăm pe stoc produsele dumneavoastră preferate pentru ca acestea să fie disponibile imediat. Treptat am construit un stoc cu produse în valoare de aproximativ 1 milion de EUR – acum circa un an.
Dezvoltarea şi lansarea rapidă pe piaţă – caracteristici tipice ale pieţii în ziua de astăzi, ne-au convins de necesitatea de a consolida stocul şi de a vă oferi bunuri disponibile într-un timp chiar şi mai scurt. De aceea am realizat cea mai importantă consolidare din istorie a stocului nostru, astfel încât stocul nostru este format din produse a căror valoare depăşeşte 2 milioane de EUR.
Volumul şi mai mare al achiziţiilor ne-a permis în multe cazuri să scădem preţurile anumitor componente. Din multele produse şi grupuri de produse pe care le-am consolidat, menţionăm:

Soluţii USB de la FTDI

Module CC/CC şi CA/CC de la Traco Power

Module GSM/ GPRS/ GPS de la Quectel

Afişaje şi module inteligente de afişaj

Module de comunicaţii LAN şi WiFi

Ventilatoare EBM Papst şi Sunon

Blocuri terminale WAGO

Multimetre şi echipamente de măsurare Voltcraft şi UNI-T

Spray indistrial Kontakt Chemie

Carcase precise Hammond

Intrerupătoare şi butoane Marquardt

relee Fujitsu şi Finder

LED-uri Kingbright

Componente piezo Sonitron

● şi multe altele ...
Avem convingerea că toate eforturile noastre vă vor ajuta să găsiţi în magazinul nostru componentele de care veţi avea nevoie şi care vor fi disponibile imediat. In mod firesc, multe componente nu se află pe stocul nostru standard dar şi în acest caz vi le putem furniza într-un interval de timp extrem de scurt la preţuri competitive.

Ca o scurtă demonstraţie a faptului că vă putem livra „componente cu adevarat neobişnuite”, vă rugăm să găsiţi alăturat o imagine a unui ventilator AC fan EBM-Papst 80cm realizată de unul din colegii noştri :-).

Dacă sunteţi interesaţi de orice componentă, nu ezitaţi să ne contactaţi la info@soselectronic.com.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii