SOS electronic

Aţi câştigat?

Ați pariat pentru câștigarea campionatului de fotbal de către Germania? Dacă da, atunci puteți fi câștigătorul unui xBox sau a altor premii...

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 21.07.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Începutul verii a fost dedicat fotbalului şi pariurilor dumneavoastră pe câștigător pe care le-ați putut trimite pe durata sezonului Cupei Mondiale de Fotbal. Pariurile a peste 30 dintre dumneavoastră au fost corecte. Germania a câștigat Cupa Mondială.

Din toate răspunsurile corecte, am extras următorii câștigători:
    Locul 1: David Krůta de la compania ZAT a.s. (XBOX 360 Kinect + FIFA 2014)
    Locul 2: Jozef Mikuš de la compania RMC s.r.o. (Rama foto digitala)
    Locul 2: Árpád Zsolt Bús de la compania Digiterm Kft (Tableta GOCLEVER Terra 70 L)

Ați pariat pe altcineva?

Nu contează. Am extras prin tragere la sorţi, dintre cei care au pariat pe alta variantă, câștigătorii mingilor de fotbal. Aceștia sunt:
  • Michal Giemza de la compania ELVAC a.s.
  • Marián Belančík de la compania UDENCO s.r.o.
  • Josef Wolfgang de la compania Katronik H. Steindl GmbH
Felicitări câștigătorilor!

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii