de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Ce am făcut - copt pentru dumneavoastră anul acesta :) ?

Am planificat, am organizat, iar în final, totul a ieșit foarte bine, mulțumită dumneavoastră.

Aceia dintre dumneavoastră care ne știți de mult timp știți că suntem loiali motto-ului nostru: "Supplier of Solution" (Furnizorul de Soluții). Ne dorim să fim alături de dumneavoastră de la proiectare și dezvoltare până la producție. Dorim să vă ajutăm cu soluții tehnice de uz, să avem grijă de afacerea dumneavoastră, să vă oferim știri despre piață, tehnologie și trendurile din domeniul electronicii.

În ultimul an am scris 104 articole de produs. V-am invitat la 12 workshop-uri alături de companii precum Microsoft, T-Systems, Vodafone, Slovak Telekom, Quectel, 2J Antennae, etc.

V-am oferit oportunitatea de a ne întâlni la Cracovia (PL), la expoziția Evertiqexpo, la zilele Profesia în Košice (SK), precum și la expoziția Electronica 2018 din Munchen (DE). V-am instruit online, alături de companii precum 4D Systems, IQRF, și Wiznet. V-am trimis 59,000 de pachete, primind, la rândul nostru, 200 de tone de produse din întreaga lume, în depozitul nostru. Echipa noastră s-a îmbogățit cu 6 oameni noi și minunați.

Ne-am extins website-ul cu încă 2 limbi de circulație internațională. Acum ne puteți citi postările și în Spaniolă și Italiană.

Și, în plus, am copt o turtă dulce incredibilă pentru dumneavoastră. Rețeta pe care am folosit-o în ultimele 2 săptămâni poate fi găsită în urările noastre de Crăciun.

Dorim să vă asigurăm că toată turta dulce care a ajuns în mâinile dumneavoastră este comestibilă și că, din fericire, nu s-au intersectat cu aptitudinile noastre de patiseri. În timpul procesului de coacere, nicio componentă funcțională nu a fost deteriorată, și nici nu am compromis funcționalitatea și siguranța depozitului în timpul filmărilor  :)

Vă urăm sărbători cu bine, multă sănătate și mult succes în tehnică, în Noul An.


Materiale video

We've baked amazing gingerbreads for all of you. The way we've been making them for the past 2 weeks can be seen in the video.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii