de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

Ce înseamnă codul QR?

Codul QR este un cod de bare bidimensional dezvoltat de compania japoneza Denso-Wave în anul 1994. Abrevierea „QR“ derivă din termenul englezesc Quick Response (Răspuns rapid) întrucât codul este proiectat pentru o decodare rapidă.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 22.06.2012. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Principiul de utilizare este că acest cod QR este scanat de cameră iar software-ul decodează informația textului conținută în cod. In Japonia, majoritatea telefoanelor mobile cu cameră integrată pot decoda aceste coduri.
Nu vă îngrijorați. Pentru a citi codurile QR nu trebuie să aveți cunoștințe avansate de criptologie ci doar un telefon mobil corespunzător echipat, cum sunt de fapt majoritatea telefoanelor. Anumite telefoane inteligente au un cititor incorporat de corduri QR la achiziționarea dispozitivului. In cazul altora, trebuie să îl instalați manual. După lansare, aplicația apare ca o aplicație de cameră. Apoi utilizați „motorul“ codului QR şi aplicația îl va traduce imediat.
Pentru mai multe informații despre codul QR şi o listă de aplicații pentru telefoanele mobile, vă rugăm să accesați http://cod-qr.blogspot.sk/2012/03/codul-qr-ce-este-utilizare-cititoare-si.html

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii