Chiar merită să citiţi newsletter-ul SOS

In 2012 am răsplătit 13 cititori ai newsletter-ului SOS cu premii.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 20.02.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Graţie newsletter-ului nostru revoluționar, suntem mereu printre primii care află cele mai noi știri din lumea electronicelor. Depinde numai de dumneavoastră ce şi cât de des doriți să citiți. Cu siguranța ați observat de-a lungul anului trecut că acestea nu sunt singurele avantaje. V-am răsplătit pe 12 dintre dumneavoastră in fiecare lună cu premii interesante şi practice din gama noastră de produse.
Ați avut șansa de a câștiga o stație de lipit Weller WX 2020 ce întrunește toate cerințele unei activități zilnice solicitante şi de precizie. Este confortabilă pentru utilizatori datorită performanţei la putere ridicată şi varietății de instrumente şi vârfuri de lipit. Mai mult, aceste statii de lipit sunt disponibile imediat direct din depozitul nostru începând cu luna ianuarie 2013.
Câștigătorul top "Weller" este Ján Říha Honeywell (Cehia).
Felicitări câștigătorilor si vă dorim tuturor lectură plăcută.Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii