SOS electronic

Cine a câştigat tableta Google Nexus 7 în 2014?

In 2014 am oferit 52 de premii şi o tabletă … Ați numărat cu noi săptămânile în calendarul SOS?

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 23.01.2015. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Ați avut șansa de a câștiga premii excepționale în fiecare săptămână a anului 2014. Tot ce a trebuit să faceți a fost să răspundeți corect la întrebările noastre săptămânale.

Ați câștigat?

Am publicat cu regularitate numele câștigătorilor care au răspuns corect la întrebările noastre din fiecare săptămână pe site-ul nostru de internet. Si câștigătorul marelui premiu al anului - TABLETA GOOGLE NEXUS 7 este:

Jan Dospěl de la compania COMET System s.r.o.
Felicitări tuturor câștigătorilor şi vă mulțumim tuturor pentru cooperarea din 2014.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii