Detaliile facturii

In Detaliile facturii veți găsi informații detaliate cu privire la fiecare articol în parte – denumire, cantitate şi preț.
Mai mult, puteți exporta lista în format CSV şi să o utilizați în sistemul dumneavoastră informatic.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 08.10.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Această pagina cuprinde toate informațiile cu privire la factura dumneavoastră – capul de tabel şi articolele aferente.

Capul de tabel al facturii

 • Numărul facturii
 • Data emiterii
 • Data scadentă
 • Modalitatea de plată
 • Simbol variabil
 • Suma facturată şi moneda

Articole facturate

 • Numărul comenzii
 • Cantitate
 • Preț per bucată
 • Preț unitar
 • Exportare în format CSV

  Dacă aveți facturi lungi şi doriți să economisiți timp, utilizați fișierul generat CSV şi importați-l în sistemul dumneavoastră informatic. Nu va trebui să inserați manual articolele şi prețurile acestora. Fișierul CSV se poate deschide, spre exemplu, în Excel şi îl puteți modifica conform cerințelor dumneavoastră. Fișierul conține doar articolele din factura; un rând reprezintă un articol şi numărul comenzii, denumirea, cantitatea, prețul pe bucată şi prețul unitar aferente.

  Re-comandarea articolului din factură

  Dacă doriți să mai comandați odată aceleași produse, puteți face acest lucru din Detaliile facturii. Tot ce trebuie să faceți este să selectați articolul, să modificați cantitatea, dacă este cazul, şi să îl transferați în Costul dumneavoastră de Cumpărături.

  Transfer la Articolele preferate

  In cazul în care comandați aceleași produse sau set de componente pentru fabricarea produsului dumneavoastră, vă recomandăm utilizarea Articolelor Preferate. De asemenea, puteți transfera produsele din Detaliile facturii în Articolele dumneavoastră preferate rapid şi simplu. Selectați produsele pe care doriți să le introduceți, modificați cantitatea şi prin apăsarea unui singur buton produsele selectate vor fi transferate.

  Do not miss these articles

  Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

  Raportaţi o defecţiune

  Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

  Detalii de contact

  Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
  OK Mai multe informaţii