SOS electronic

Ei îşi fac reclama pe eCube gratuit şi au câştigat mai mult...

De la toți dintre voi care şi-au adăugat produsele pe eCube în luna Octombrie, am extras prin tragere la sorţi zece persoane care își vor controla mai bine stresul. Si asta pentru că le trimitem cubul anti-stres eCube :)

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 24.11.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

Lista câștigătorilor:
Schleer FerencnéELTECO
FLAJZARJuraj Čaplický – Elektronika
MapFactorElvoris
ELEDUSVATEC electronics
FIBA elektroEurotron component

Nu v-ați înregistrat încă produsele pe portalul eCube?
Motive întemeiate pentru care ar trebui să o faceți pot fi consultate in articolul:

Fiţi deştepţi şi profitaţ i de publicitate gratuită pe eCube! Funcţionează!

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii