SOS electronic

Electronica 2012 - noi vom fi acolo. Haideţi şi voi!

Electronica, cea mai mare expoziţie din lume în industria electronică. Oricine contează în această industrie va fi în Munich în perioada 13 - 16 noiembrie 2012. Şi în acest an, SOS electronic va fi prezentă alături de cei 2578 de expozanţi.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 21.08.2012. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
În noiembrie ne găsiţi la expoziţia din Munich în Sala A4 Standul 541, unde veţi avea ocazia de a vă întâlni cu colegii noştri din Germania, Slovacia, Republica Cehă şi Ungaria. Veniţi să aflaţi ce mai e nou!
Noi vom fi în Munich. Haideţi şi voi!

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii