EMBEDDED ARTISTS

Înregistrarea de la Webinar-ul SOS – Dezvoltare de lungă durată sau lansare rapidă pe piaţă?

Cine se va bucura de noul LPC4088 Quickstart Boardu de la Embedded Artists? In afară de aflarea câștigătorului, puteți viziona şi înregistrarea video a webinar-ului...

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 23.06.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Cum puteți salva timpul necesar dezvoltării aplicațiilor şi în același timp economisi şi costurile? Puteți afla toate acestea în cadrul webinar-elor despre i modulele Embedded Artists.
Din cei dintre dumneavoastră care au completat chestionarul de la sfârșitul webinar-ului, am extras prin tragere la sorţi câștigătorii LPC4088 Quickstart Boardu de la Embedded Artists. Câștigătorii sunt:
  • Tomáš Tobl de la Vossloh-Schwabe
  • Petr Palas de la Jepaz Elektronika
  • Tamas Loth de la Teletom Kft.
  • Roman Kasprzewski de la DOMIQ Sp.z o.o.
Felicitări câștigătorului.

Ați ratat webinarul?

Dacă ați ratat webinarul, vizualizați înregistrarea video...

Materiale video

Programme of webinar:
- Save your time and money with ready to use modules Embedded Artists
- What is Embedded Artists
- Overview of Embedded Aristis product porfolio
- What is the LPC4088 QuickStart Board
- What is mbed
- How to develop with the mbed-enabled LPC4088 QuickStart board Q&A

Vă puteți deja înscrie la următoarele webinare pe care vi le-am pregătit. Pentru mai multe informații despre webinarele actuale precum şi înregistrările de la cele trecute, acesaţi www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre Embedded Artists...

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii