SOS electronic

Fiţi deştepţi şi profitaţ i de publicitate gratuită pe eCube! Funcţionează!

Dumneavoastră chiar plătiți pentru publicitate? Încercați asta: Faceți-vă cunoscuți de peste 200.000 de persoane ce activează în industrie. Acest tip de publicitate funcționează şi este GRATUITA.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 09.10.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Cât plătiți de fapt pentru promovarea produsului dumneavoastră în reviste de specialitate sau în mediu virtual? Cunoașteți rezultatele unei astfel de publicități?

Cu eCube faceți un pas în faţă!
Nu spunem că nu veți apela şi la publicitatea plătită. Încercați posibilitățile de a va promova produsele prin eCube electronic.

Faptele şi experiențele vorbesc de la sine:

  • 127 de companii au promovat 183 din produsele lor pe eCube în luna inaugurală,
  • Peste 21.000 persoane au vizitat eCube în prima lună ,
  • Mai multe produse pe link-urile eCube au o poziție mai bună pe motorul de căutare Google decât pe site-urile de internet ale producătorilor,
  • Zilnic ne ocupăm de cererile producătorilor (printre mulți alții, menționăm: Elcom, Telegrafia, Comergon, Data Center, Canor, ...)

TOP 10 produse populare pe eCube:

N.ProdusProducătorAccesări
1.GSM relé (gsm spínač) gsm switchSlavomír Nemergut1 039
2.CANOR TP106 VR+Canor1 002
3.Wifi spínač 230V s časovačom (switchSlavomír Nemergut928
4.Uniq TabletELCOM902
5.EthMBus-5 - Ethernet to M-Bus communication converterJuraj Čaplický - Elektronika839
6.CANOR TP134Canor831
7.Development module for STM32F407Embedded Electronics & Solutions750
8.Relayboss-LAND+D Bt718
9.RCD DisplayMechatroMotive Kft.710
10.Fesszab2bIMB-Vadkert Kft.685

Ce spuneți?

Nu credem că nu vreți să vă promovați produsele sau să obțineți mai multe accesări sau, cel puțin, o campanie de PR mai bună pentru compania dumneavoastră :)
Nu plătiți nimic, doar 10 minute din timpul dumneavoastră. Începeți la www.ecubeportal.com!

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii