Nu aveţi posibilitatea de a vă racorda la reţeaua de electricitate? Nici o problemă, soarele este p

Ne confruntăm în prezent cu o incredibilă expansiune a producţiei de electricitate prin panourile fotovoltaice. Cantitatea de energie solară ce ajunge pe Pământ este de aproximativ 10 000 de ori mai mare decât poate omenirea să consume!

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 25.07.2011. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Există posibilitatea, dar de cele mai multe ori necesitatea, de a exploata această formă regenerabilă de energie. In prezent, omul utilizează doar aproximativ 1% din cantitatea de energie solară din biosferă, în formă de hrană. Restul aşteaptă să fie utilizată. In oferta noastră vă propunem panouri fotoelectrice (denumite şi fotovoltaice) care pot converti direct energia solară în energie electrică. Eficiența conversiei atinge o rată de aproximativ 15%, ceea ce înseamnă că la o radiaţie maximă a soarelui de 1000 W/m2 în Europa Centrală putem recupera aproximativ 150 W/m2 din energia electrică prin aceste panouri. Problema principală a acestor celule solare este că sunt relativ scumpe şi utilizarea lor nu este rentabilă nicăieri în lume.
Utilizarea panourilor solare este deja mai eficientă în locurile fără reţele electrice precum şi în zonele în care racordarea la astfel de reţele ar fi foarte scumpă. Unul din avantaje este posibilitatea de a utiliza panouri solare pentru aparate de meteorologie şi marcare a traficului, intens utilizate pe autostrăzi şi poduri, la iluminarea drumurilor şi căilor de acces. Aceste panouri pot fi folosite pentru sistemele de telemetrie şi monitorizare, sisteme mobile de urmărire, sisteme acvatice, monitorizarea nivelului de înălţime şi multe altele. Se pot utiliza de asemenea şi în unităţile turistice şi de recreare, tabere de campare cu autoservire. Prețurile acestor panouri solare au scăzut în ultimii ani, astfel utilizarea lor este acum şi mai eficientă.
Celulele solare din silicon se află la baza sistemul solar, de regulă în formă de panouri, ex.: într-o construcţie din aluminiu acoperită cu sticlă rezistentă, fire de conectare, regulatori ce controlează încărcarea bateriilor şi baterii în care se stochează energia acumulată. Mai mult, avem la dispoziţie opţiunea de a utiliza dispozitive de 12V sau invertor de tensiune de 12V DC/ 230V AC. Dacă dispunem de dispozitive de 12V (de exemplu iluminare) soluţia fără invertor este mai ieftină şi mai eficientă întrucât se elimina pierderile inevitabile la conversia de la 12V la 230V. In oferta noastră veţi găsi mai multe tipuri de lămpi fluorescente economice.
In oferta noastră veţi găsi toate componentele unui sistem solar ppentru uz industrial şi casnic, componente simple precum şi seturi complete. Setul solar 12V/70W este un sistem complet cu un panou solar, regulator, acumulator puternic 100Ah şi un cablu. Setul S4.500 este un set ce include un regulator de 12V şi un acumulator de 12V/45Ah într-o carcasa estetică. O alternativă interesantă pentru soluţia de iluminare este setul Ulitium1 200 Solar Lightkit W, care constă într-un panou solar, o lampă autonomă cu un acumulator Li-ion şi cabluri de interconectare. Avantajul îl reprezintă independența şi modularitatea sistemului – dacă aveţi locaţii aflate la distanță cum ar fi o casă de vară, veţi economisi cabluri şi se vor elimina pierderile de la conductoarele lungi.
Dacă sunteţi interesaţi, nu ezitaţi să ne contactaţi şi să ne solicitaţi o cotaţie de preţ pentru produsele ce nu apar în oferta standard.
Le solicităm clienţilor să nu ne solicite schema de proiectare sau documentaţia de proiectare pentru ca noi nu furnizăm aceste servicii.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

Celule solare

Marfuri excluse din oferta stoc

Variante alternative: KD70SX-1P

Panou solar 17,6V/4,5A 80W 1209x537x50mm Al
Comanda nr.: 86118
Indisponibil

BP SOLAR

Celule solare

pe stoc 10

Regulator incarcare solar 12-24V/20A LCD 90x89x39mm
Comanda nr.: 102104
Oferta speciala

PHOCOS

1 buc.+ 239,00 RON

  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara

Celule solare

Marfuri excluse din oferta stoc

Tub fluorescent cu comutator 10W12V 360lm 428x125x51mm
Comanda nr.: 71593
Indisponibil

SUNDAYA

Celule solare

Marfuri excluse din oferta stoc

Panou solar 17,5V/4,58A 80W 960x690x34mm Al
Comanda nr.: 101350
Indisponibil

SOLAR WORLD

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii