Prinde vântul într-o plasă (sau într-o baterie)

Cu noile turbine eoliene AIR 40 puteți câștiga 40 kWh – ușor şi sigur.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 01.02.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Turbinele eoliene mici reprezintă o excelentă sursă de electricitate pentru toate aplicațiile din afara rețelei cu un consum de putere scăzut şi mediu, cum ar fi telecomunicațiile, iluminatul, SCADA (telemetrie) şi altele. In comparație cu panourile fotovoltaice, acestea se instalează extrem de ușor, strângându-se de un arbore.
AIR 40 sunt turbine eoliene controlate printr-un microprocesor de înaltă calitate cu o construcție mecanică precisă. Graţie greutății scăzute şi controlerului integrat, ele sunt ușor de instalat şi furnizează energie imediat după instalare. Paletele compozite sunt optimizate pentru o operare cu un nivel redus de zgomot, durabile şi cu o putere maximă într-o gamă variată de viteze ale vântului. Un important avantaj al Air 40 este viteza mică a vântului necesar pornirii – de la 3.1 m/s. „Inima” AIR 40 este alternator dynamo fără perii cu magneți permanenți şi o durată lungă de viaţă.
Puterea generată de AIR 40 depinde de condițiile din teren dar în medie el poate genera 40 kWh pe lună, la o viteză medie a vântului de 5.8 m/s (21 km/h). La viteze mai mari ale vântului, cantitatea de energie poate fi considerabil mai mare. Turbinele eoliene pot funcționa independent şi complementează foarte bine panourile fotovoltaice, suplimentând puterea scăzută a panourilor fotovoltaice, în special în sezonul de iarnă.

Informații detaliate puteți găsi în fişa de date al AIR 40. Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Turbină eoliană de înaltă calitate cu tensiunea de ieșire de 12, 24 sau 48V
  • 40 kWh lunar la o viteză medie a vântului de 5.8 m/sec
  • funcționare la viteze ale vântului de 3.1-22 m/s
  • controlor cu microprocesor
  • carcasă din aluminiu
  • paletele compozite optimizate pentru o funcționare fără zgomot
  • diametrul rotorului 1.17m
  • protecție electronică împotriva supravitezelor (depășirea vitezelor normale)
  • alternator fără perii (dynamo) cu durată lungă de viață.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii