de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație

Software-ul EAGLE PCB de la Autodesk

Pachetul software EAGLE PCB Design de la Autodesk, face ca proiectele dvs. de prototipare să fie mult mai ușoare și accesibile.

EAGLE = Easily Applicable Graphical Layout Editor
 1. Pînă la 999 de diagrame de circuit, 16 straturi, suprafață nelimitată a PCB-ului
 2. Suport tehnic gratuit
 3. Acces gratuit la diferite librării
 4. Acces gratuit la script-uri ULP pentru a modifica softul EAGLE
 5. Compatibilitate Windows (64-bit), Mac și Linux
Autodesk, oferă diferite pachete software pentru proiectarea PCB-urilor, precum EAGLE Standard și EAGLE Premium. Studenți, profesori sau diferite instituții acreditate de învățământ sau cercetare, pot descărca o versiune gratuită a pachetului de soft EAGLE..

Pachetul software pentru proiectarea PCB-urilor, EAGLE PCB (Commercial Use)

Indiferent că lucrezi în cadrul unei echipe sau pe cont propriu, o licență soft EAGLE, vine cu următoarele avantaje:

 1. Acces imediat în vederea actualizării pachetului de soft
 2. Poți lucra de acasă, de la birou sau atunci când ești pe drum
 3. Suport ethnic pe înțelesul tuturor
 4. Ușurință în instalare, precum și în creearea unui cont de administrator

Varianta EAGLE Standard include:
 1. 99 diagrame de circuit
 2. 4 straturi
 3. o suprafață maximă de 160 cm2
Varianta EAGLE Premium include:
 1. 999 diagrame de circuit
 2. 16 straturi
 3. suprafață nelimitată a plăcii PCB

Varianta gratuită EAGLE PCB Design Freeware (pentru învățământ sau educație)

Autodesk, oferă varianta gratuită a soft-ului EAGLE PCB Design, pentru studenți, profesori sau diferite instituții acreditate de învățământ sau cercetare.
 1. Soft pentru proiectarea PCB-urilor în varianta non-comercială (săli de cursuri, licee sau școli cu profil tehnic în electronică, universități sau școli doctorale și diferite centre de cercetare și dezvoltare cu aplicații în electronică)
 2. 2 diagrame de circuit
 3. proiectare pe 3 straturi
 4. o suprafață a plăcii de max. 80 cm2
 5. termenul de utilizare fără costuri adiționale este de 3 ani


EAGLE. Proiectare PCB pe înțelesul tuturor.

Proiectarea PCB-urilor și a digramelor de circuit, necesită să aveți la îndemână un set variat de cunoștințe și instrumente. Echipa Autodesk a intuit foarte bine această necesitate și a dezvoltat pachetul de soft EAGLE, ce comprima diferite ”unelte” necesare proiectării unui PCB, precum: Circuit Diagram Editor, Layout Editor, Routing Engine și o componentă care se referă la partea de librării. Cele mai importante funcții ale uneltelor Circuit Diagram și Layout Editor, le vom sublinia în rândurile de mai jos.

Circuit Diagram Editor
Puneți-vă în practică ideile, folosind modalități sau procese de lucru într-un mod cât mai eficient, toate acestea puse la dispoziție de platforma software EAGLE.

 1. Digrame de circuit multi-pagină - maparea conectivității între pagini, înlesnindu-vă organizarea într-un mod foarte eficient a proiectelor mari și de o complexitate ridicată, fără dureri de cap prea mari.
 2. ECR, Electrical Rule Checks - vă puteți asigura de corectitudinea diagramelor de cicuit înainte de a transpune proiectul în varianta finală pentru producție a PCB-ului.
 3. Sincronizarea în timp real - diagramele de circuit și multi-straturile PCB-ului, sunt actualizate automat în mod automat la ultimele modificări. Acest lucru înseamnă că vă puteți concentra cu adevărat pe partea de proiectare a PCB-ului.
 4. Proiectare modulară - veți putea folosi ori de câte ori este nevoie componentele dintr-un proiect existent sau finalizat, într-unul din proiectele noi curente sau viitoare.

PCB Layout Editor
Extindeți procesul de proiectare folosindu-vă de beneficiile care vin cu ajutorul acestui modul, denumit PCB Layout Editor. Vă oferă posibilitatea să abordați proiecte de o complexitate ridicată, fără a mai fi nevoie să alocați resurse suplimentare de timp și bani.

 1. schimbați și gestionați între proiecte, diferite variante de componente electronice folosind un layout comun. Acest lucru vă ajută să nu porniți de fiecare dată de la zero un proiect nou.
 2. mod de proiectare ultra-rapid , vă menține la zi în raport cu noutățile în materie de poriectare, oferindu-vă acces la diferite librării de materiale precum DDR4, PCI Express, USB-C și altele.
 3. Focus integral pe partea de proiectare, folosind opțiunea Design Rule Check pentru a vă asigura că sunteți la zi cu cele mai noi standarde.

Noua interfață a modulului Layout Editor, vă oferă:
 1. Noul Routing Engine, crește viteza de proiectare a layout-ului de PCB într-un mod simțitor.
 2. BGA Fanout, suportă rutarea rapidă a semnalului de ieșire, chiar și într-o asamblare de tip BGA
 3. Ambele procese de Selectare și Editare / au fost mult simplificate. De acum înainte, tu ești cel care decide felul în care vei selecta, grupa și lucra în desenele tale.

Avantaje suplimentare a platformei software EAGLE
 1. Un sigur click de mouse este necesar pentru a converti layout-urile PCB în fișiere compatibile MCAD și care pot fi transmise mai departe către mașini de prelucrare. Modelarea 3D models și fișierele STEP, vă ajută la simplificarea procesului. processes.
 2. Descărcați script-urile User Language Programs (ULP), pentru a vă îmbogăți paleta de instrumente necesare proiectării. Alternativ, vă puteți scrie propriile scrip-uri pentru a modifica softul conform cerințelor și așteptărilor dvs.
 3. Aveți nevoie doar de un singur click de mouse pentru a vă trimite schița desenului către zona de producție și pentru a vă asigura că proiectul dvs. va fi gata pentru asamblare la timp.

Materiale video

The video clip demonstrates how to use EAGLE Software to design a complex circuit diagram, aided by a hierarchical layer setup that outlines your project in a clear and neat way.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii