Tinerii dezvoltatori au ajuns în Abu Dhabi

O echipă de elevi de la Școala cu profil de limbi clasice din Strada Poštova din Košice, Columba Racing, a ajuns la Abu Dhabi mulțumită activității și eforturilor lor. SOS electronic sponsorizează această echipă entuziastă deja de câțiva ani.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 19.01.2018. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

Echipa Columba Racing, pe care noi am susținut-o în 2017 cu know-how-ul de marketing și material , a intrat în competiția "Land Rover 4x4". Încă din 2000, elevii și-au testat aptitudinile de management și pe cele inginerești, în acest proiect de educație axat pe proiecte.

Participanții trebuie să proiecteze și să producă un vehicol controlat de la distanță care să poată funcționa pe un teren dificil din punct de vedere tehnic, folosindu-și cunoștințele din domeniul programării, tehnologiei, electronicii, etc. Ei trebuie să își susțină și să își prezinte ideile și cunoștințele prin canalele de marketing, iar proiectele trebuie, de asemenea, susținute financiar.

Toate pregătirile și eforturile lor au dat roade. În Nitra, atunci când și-au testat aptitudinile și cunoștințele în runda națională, au fost fără discuție cei mai buni. Felicitările și succesul pentru locul întâi au încoronat drumul spre Abu Dhabi în Decembrie 2017 .

În Emiratele Arabe Unite, ei au fost clasați drept cea mai bună echipă din Europa Centrală. Iar noi, la SOS electronics, suntem foarte fericiți să le vedem și în acest an ideile și suntem foarte curioși să vedem de unde s-au inspirat pentru noul model de mașină pentru 2018 și ce provocări și-au propus pentru următoarea competiție.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Totul despre marca

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii