SOS electronic

Trimitem mostre gratuite!

Concepeţi noi aplicaţii hardware, iar noi vă ajutăm cu mostre gratuite!

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 21.03.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Firma SOS electronic este conştientă de faptul că este aproape imposibil de conceput aplicaţii noi de calitate fără o evaluare reală a componentelor. Din acest motiv, vă oferim posibilitatea de a câştiga mostre gratuite ale componentelor pe care le distribuim.
Doriţi să câştigaţi o mostră gratuită din oricare component?
Anunţaţi-ne despre proiectul dvs. pe adresa marketing@soselectronic.com şi ne va face plăcere să vă ajutăm pentru alegerea şi evaluarea componentelor!

Notă: Vă rugăm să consultaţi lista cu producătorii contractuali în Linecard.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii