SOS electronic

Uitaţi-vă la viitor cu noi!

Uitaţi de îndatoriri pentru un moment şi veniţi cu noi să privim spre viitorul apropiat erei electronice.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 15.11.2011. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Credem că dezvoltarea dvs., componentele şi serviciile conexe furnizate de noi vor contribui la crearea un astfel de confort, aşa cum este prezentat video de către Corning Incorporated - producător de sticlă specială pentru afişaj.

Materiale video

Slow down, put your feet up and enjoy the short trip to the future of electronic age :) Produced by Corning Incorporated.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii