SOS electronic

Vă sprijinim ideile şi proiectele

Noi, cei de la SOS, înţelegem că progresul uman depinde de talentele emergente. Până la urmă, ce poate impulsiona o companie să evolueze decât o „nemulţumire” a persoanelor tinere şi talentate?

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 25.06.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Ne-am dezvoltat mulţumită dumneavoastră şi de aceea am decis să sprijinim potenţialul dezvoltatorilor tineri în drumul lor spre finalizarea ideilor şi concretizarea proiectelor pentru ca aceţtia să aibă alături un partener fiabil şi puternic.

Ultimele proiecte sprijinite de noi:

  1. Motorul electric HUB
  Un electromotor sincron liniar cu anvelopă rotativă şi comutare controlată electronic localizată direct în volan. Din construcţia sa, acest motor are un număr scăzut de piese rotative. In plus, este prevăzut cu foarte bune posibilităţi de control şi temporizare dinamică.
  TAm sprijinit acest proiect prin furnizarea de componente electronice. Mai multe informaţii despre proiect sunt disponibile accesând www.hubmotor.sk/index_en.html  2. Altrace
  Studenţii unguri participă cu regularitate la competiţii legate de construcţia maţinilor electronice. Am sprijinit şi acest proiect, furnizând componente pentru construcţia acestor maţini. www.youtube.com  3. Detectarea erupţiilor solare în baza observaţiei tulburărilor ionosferice bruţte
  Acest proiect a fost prezentat în cadrul Olimpiadei internaţionale GENIUS în 2012 la New York. Obiectivul cercetării este de a monitoriza apariţia erupţiilor solare în baza tulburărilor ionosferice. Este vorba despre construcţia unui receiver GPS care transferă semnalul la un calculator şi scanează calitatea semnului primit în baza bazei de date a erupţiilor solare şi apoi a bazei de date privind calitatea semnalului GPS care testează conexiunile dintre aceste fenomene. Concluziile trebuie să demonstreze că activitatea solară afectează calitatea semnalului GPS.
  Acest proiect a fost sprijinit prin furnizarea kitului de dezvoltare Quectel L10. Mai multe informaţii despre proiect sunt disponibile accesând www.geniusolympiad.org

  4. Concursul pentru cel mai bun produs electronic
  Portalul Svetelektro.com în cooperare cu compania noastră au pregătit cea de-a doua rundă a concursului pentru cel mai bun produs electronic. Scopul este de a veni in sprijinul talentelor din Slovacia şi Republica Cehă. In cadrul acestui concurs, am sprijinit cele mai bune trei proiecte:

  Locul 1 - Sursa de alimentare reglată duală 2x 0-24V 2x 0-5A
  Locul 2 - Controler adaptiv PID
  Locul 3 - ţasiu robotic semi-automat


Aveţi un proiect ce credeţi ca este unic? Scrieţi-ne despre el şi cu plăcere vă vom ajuta marketing@soselectronic.com.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii