de 27 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SOS electronic

Vă susținem în proiectele dumneavoastră

Noi cei din echipa SOS, înțelegem foarte bine că progresul tehnologic este influențat de generațiile viitoare și că tinerele talente trebuie apreciate și încurajate în această direcție. La urma urmei, ce poate forța mai bine spre progres o companie decât "nemulțumirea" tinerilor talentați?

Am crescut datorită vouă și din acest motiv am decis să sprijinim tinerii dezvoltatori, care doresc să-și pună în aplicare ideile ambițioase. Veți găsi în noi un partener de încredere și pregătit să vă ajute.

Câteva dintre proiectele pe care le-am susținut:

 1. 1. Tabăra de creație pentru dezvoltare roboți

  Această tabără de vară este destinată tuturor copiilor interesați de electronică sau pentru părinții care doresc să le insufle copiilor pasiuni noi. Copii sunt învățați abcdar-ul electronicii, noțiuni simple de programare sau cei mai avansați dintre ei, pot accesa noțiuni și aplicații noi în zona servo-motoarelor sau controlul led-urilor inteligente. În cadrul taberei s-au folosit platforme de lucru Arduino și pe care le-am furnizat organizatorilor.
  Mai multe informații despre implicarea noastră în acest proiect puteți afla accesând link-ul de mai jos: http://robotikabrno.cz/robotarna/tabory/ohlednuti-za-robotickym-taborem-2016

 2. 2. Modelul Landrover RC 4x4

  Landrover 4x4 este un concurs de robotică și competențe tehnice. Scopul este ca echipele înscrise în acest concurs, să proiecteze și să construiască un vehicul 4x4, capabil să meargă pe teren accidentat și să fir comandat prin intermediul unei tele-comenzi radio. Toate acestea sunt evaluate de către o comisie de specialitate. Probele din cadrul concursului simulează cât mai real situațiile întâlnite în realitate pe un astfel de teren. Vehiculul trebuie să cuprindă un sistem de transmisie 4x4, un senzor de înclinare, un senzor de lumini, iar peste toate acestea nu lipsesc verificarea aptitudinilor tehnice, specifice unor viitori ingineri de success. Finaliștii dispută etapa ce trebuie să desemneze echipa câștigătoare, direct la sediul Landrover din Anglia.
  Am sprijinit acest proiect, prin furnizarea de diferite componente electronice. Mai multe informații despre implicarea noastră în acest proiect puteți afla accesând link-urile de mai jos: http://www.4x4inschools.co.uk/home/ și https://columba.gympos.sk/#home

 3. 3. Formula 1

  Pe circuitul de viteză de la Silverstone din Anglia a avut loc această competiție și care este cel mai mare eveniment de acest fel din Anglia. Studenți din toată Europa de pe la diferite universități tehnice, au trebuit să conceapă o mașină de Formula 1 precum cea folosită în circuitele de mare viteză.
  Am fost implicați în organizarea acestui eveniment, prin furnizarea de componente electronice și diferite scule necesare construcției și controlului mașinilor.
Aveți un proiect interesant și pe care îl considerați unic în felul său? Dacă da, atunci vă rugăm să ne spuneți mai multe la adresa: marketing@soselectronic.com

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii