SOS electronic

Vă trimitem felicitarea noastră imensă de zăpadă pentru Noul An 2014!

28 m2, 60 de copii, 80 de pensule, 10 litri de vopsea colorată şi multe zâmbete şi voie-bună. Aşa înţelegem noi să vă mulţumim.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 20.12.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.

A trecut multă vreme de când nu ne-am mai adunat aţa cu toţii. Zeci de copiii (poate viitorii membrii SOS) au petrecut 3 zile şi, cu ajutorul nostru – membrii SOS – au reuţit să picteze o felicitare care bate toate recordurile (7x4 metri).

Versiunea finală a fost afișată pe peretele noii părţi a centrului nostru de distribuţie. A fost botezată printr-o „adevărata bătaie cu bulgări” din prima zăpada a anului.

In acest mod vrem să vă arătăm că nu vă oferim doar componente. Vă oferim şi soluţii! Soluţii pentru dezvoltarea şi producţia de componente electrotehnice dar şi pentru o bună-dispoziţie...

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat în 2013. Pentru anul viitor 2014, ne dorim să împărtăţim cu voi cel puţin o parte din energia pozitivă şi voia bună din pregătirea acestui „Vă mulţumim!” Vizionaţi înregistrarea video :-)

PS: Dorim să le mulţumim micilor artiţti şi profesorilor lor, Zuzana Šimoňáková, Margita Kolačkovská, Adriana Andrejková si Tomáš Čepek de la şcoala de arte de pe strada Bernoláková din Caşovia.
Sunteţi pur şi simplu fabuloţi! :-)

Materiale video

Merry Christmas and Happy New Year

Date interesante din producţia SOS PF 2014:

  • 60 de copii şi-au făcut apariţia pe durata celor 3 zile
  • Am folosit 10 litri de vopsea colorată şi 80 de pensule
  • S-au vărsat 0 litri de vopsea
  • Am vopsit 7x4 = 28m2
  • Am făcut 9685 de fotografii pentru realizează filmuleţului
  • Am utilizat 2 găleţi de zăpadă
  • Am împărtăţit bucurii, zâmbete şi voie-bună

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii