QUECTEL

Kitul EVB Quectel L16 şi-a găsit proprietarul

Competiția cu șansa de a câștiga kitul EVB a fost apreciată prin numărul mare de participanți. Peste 100 din dumneavoastră, cititorii noștri, ne-ați trimis răspunsul corect.

In articolul recent, Quectel L16 – O localizare mai exactă cu un număr dublu de sateliți, v-am oferit şansa de a câștiga un kit complet de dezvoltare cu modulul Quectel L16, răspunzând corect la următoarea întrebare:

„Ce anume îi permite modulului L16 să ofere o captare rapidă (prima fixare) şi o localizare mai fiabilă şi mai precisă?”.

Majoritatea absolută dintre voi a răspuns corect - este vorba de capacitatea modulului L16 de a primi si procesa semnale de la 2 sisteme – GPS şi GLONASS.

Din cei peste 100 de participanți, câștigătorul a fost tras la sorţi. Câștigătorul este Petr Weinhauer, PREME, s.r.o. (Cehia). Felicitări câștigătorului şi mulțumiri participanților!


Produse suplimentare

L16EVB KIT

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

EVB KIT for L16 including module

Comanda nr.: 125579
Informatii despre produs: NN

QUECTEL

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact