de 29 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
QUECTEL

3 webinarii înregistrate despre module de comunicare în rețele LTE, LPWA, GNSS

LPWAGNSSLTELTE-MWireless CommunicationNetwork

Am încheiat maratonul de webinarii cu succes! Înregistrările webinariilor privind rețelele individuale și modulele adecvate sunt pregătite. Nu vă rămâne decât să le vizionați.

Colegii noștri de la Quectel Wireless Solutions, partenerul nostru de încredere pentru tehnologii wireless, au pregătit pentru dumneavoastră sesiuni de training online.

Fiecare dintre rețele (LTE, LPWA și GNSS) are avantajele sale și un domeniu specific de aplicare. Așadar, am decis să împărțim subiectele și să lăsăm loc pentru întrebările dumneavoastră. Suntem încântați că ați profitat de oportunitate și ați pus atât de multe întrebări. Am fost de asemenea plăcut surprinși că v-am întâlnit pe mulți dintre dumneavoastră la toate cele 3 întâlniri.

În cazul în care nu ați putut participa la unul dintre webinariile online pregătite, atașăm înregistrările pentru dumneavoastră:


Pe lângă portofoliul actual de module de comunicare Quectel, înregistrările acoperă și inovațiile viitoare, precum și situația actuală a rețelisticii în țările din UE. Veți obține și informații detaliate privind diferențele dintre tehnologia LPWA și tehnologiile 2G și 3G mai vechi.
În domeniul receptoarelor GNSS veți învăța despre cele mai noi chipset-uri pentru module GNSS, cu accent pe localizarea mai precisă folosind tehnologia RTK, dar și folosind tehnologia Dead Reckoning.
Înregistrarea privind tehnologia LTE discută introducerea treptată a rețelelor 5G, dar și disponibilitatea modulelor LTE-A pentru Cat6 și Cat12. Bineînțeles, am menționat și modulele cele mai des utilizate în prezent, Cat1 și Cat4.


Pentru aceia dintre dumneavoastră care încă ezită să privească aceste înregistrări, vă oferim cel mai important argument: 120 de abonați online satisfăcuți, care au stat cu noi până la finalul transmisiunii. Considerăm că un astfel de număr vorbește de la sine. 


Puteți privi înregistrarea după completarea formularului. Vă mulțumim!


Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii