Quectel este binecunoscutul producător al modulelor 2G, 3G, 4G, GNSS și NB IoT. Pentru a grăbi procesul de dezvoltare, Quectel oferă mai multe
instrumente de dezvoltare, precum și componenete de hardware și software.

1. Pentru modulele 2G și NB IoT , General GSM/NB IoT EVB Kit vă este pus la dispoziție.
Acest kit EVB oferă multe interfețe funcționale, interacțiune om – mașină, posibilitatea de a vizualiza statutul de lucru al modulului, prin intermediul LEDurilor și documentația completă, precum și instrumente software, toate pe un CD inclus împreună cu kit-ul.

Acest kit EVB include: Cablu de conversie USB în UART, cablu USB, cablu RF, antenă, adaptor de putere 5VDC, căști, CD cu documentația, drivere și instrumentele SW, precum și manualul de Pornire Rapidă.

Modulele compatibile sunt toate modulele 2G, precum M95, M66, dar și combinațiile 2G/GNSS precum modulele MC60 + NB IoT cum ar fi BC95. Modulele BC66 și BC68 NB IoT vin pe Scuturi Arduino, care servesc, de asemenea, drept Kit-uri EVB.

2. Pentru modulele UMTS și LTE , este disponibil Kitul Kitul UMTS & LTE EVB,
care a fost gândit pentru a fi utilizat împreună cu modulele UC20, EC2x și UGxx și EG95.
Kitul conține un cablu de conversie din USB în UART, un cablu USB, 4 cabluri RF, 2x Antene Principale, o antenă pasivă GNSS, o antenă WiFi, căști, plăci codec ALC5616 și TLV320AIC3104, CD-ul cu documentația, drivere și instrumentele SW, și bineînțeles, manualul de punere în funcțiune. Pentru modulele cu montaj PCIe, este disponibilă o versiune specială - Mini PCIe EVB Kit .

3. Kitul LTE Open EVB este gândit pentru ca designerii să dezvolte aplicații în baza modulelor Quectel LTE-QuecOpen și a modulelor Wi-Fi. EVB poate testa funcțiile de bază ale acestor module. Acest kit EVB funcționează împreună cu modulele EC2X (EC21/EC25/EC20 R2.0/EC20 R2.1), BG96 și AG35.

4 - 5. Pentru modulele GNSS , există 2 kituri disponibile - Kitul L76 EVB și Kitul L80 EVB.
Ambele kituri au modulul GNSS cositorit și nu necesită componente suplimentare pentru pornire imediată. Kitul L76 EVB conține modulul L76 GNSS iar kitul L80 EVB conține modulul L80 GNSS.

6. Cel mai avansat kit EVB, Smart EVB Kit, este un adevărat campion.
Este proiectat pentru a fi utilizat împreună cu modulele SC20 și SC60 Smart LTE cu Android OS onboard. Acest kit EVB are o multitudine de interfețe, incluzând un panou TFT cu senzor tactil capacitiv, cameră video, amplificator audio, difuzoare, LEDuri de statut, slot pentru card uSD și multe altele. De fapt, seamănă foarte mult cu un smartphone complet instalat pe un mare breadboard.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, sau sunteți interesat de alte produse QUECTEL, ne-ar face plăcere să vă ajutăm la info@soselectronic.ro