Modul LTE Cat NB2 multi-bandă - BC660K-GL
NarrowBand-Internet of Things (NB-IoT) este o tehnologie wireless celulară, care se bazează pe standarde cu consum redus de putere (LPWA). Aceasta a fost dezvoltată pentru a fi folosită într-o gamă variată de noi aplicații și dispozitive IoT.

NB-IoT îmbunătățește semnificativ consumul de putere al dispozitivelor utilizatoare, sporește capacitatea de rețea și eficiența spectrului, în special în acoperire profundă. Durata de viață a bateriei poate, în cazuri individuale, depăși 10 ani, în cazul utilizării tehnologiei NB IoT.

Quectel BC660K-GL este un modul LTE Cat NB2 de înaltă performanță, ce suportă multiple benzi de frecvență B1-B5/B8/B12-B14/B17-B20/B25/B28/B66/B70/B85, cu un consum de putere extrem de redus. Mulțumită profilului său ultra-compact, este alegerea perfectă pentru aplicații cu restricții de spațiu. 

Modul LTE Cat NB2 multi-bandă - BC660K-GL

În ceea ce privește forma și dimensiunea, acesta este compatibil cu GSM/GPRS M66 și modulul NB-IoT BC66 de la Quectel. Acesta asigură o platformă flexibilă și scalabilă pentru migrarea din GSM/GPRS către rețele NB-IoT.

Acest modul multi-bandă este proiectat pentru instalare folosind tehnologie de montare pe suprafață, ceea ce îl face soluția ideală pentru aplicații ce necesită design-uri durabile și robuste. Pachetul LCC mic al modulului permite integrarea facilă a acestuia în aplicații cu limită de spațiu. Acest tip de pachet este, de asemenea, adecvat pentru proiecte de mare amploare, deoarece poate fi instalat folosind sisteme automate.

Mulțumită profilului său ultra-compact, consumului de putere ultra-redus și plajei de temperatură extinsă, BC660K-GL este o alegere excelentă pentru o varietate de aplicații IoT, de exemplu contorizarea inteligentă, sisteme de bike sharing, parcări inteligente, orașe inteligente, securitatea și urmărirea bunurilor, electrocasnice, monitorizarea culturilor agricole și a mediului. Acesta poate asigura și servicii pentru transmisia SMS-urilor și a datelor, pentru a îndeplini mai multe cerințe a utilizatorilor.

Pentru informații privind prețul și livrarea, vă rugăm să ne vizitați website-ul, sau să ne contactați departamentul de vânzări la info@soselectronic.ro.

Modul LTE Cat NB2 multi-bandă - BC660K-GL