BG95 este o familie de module multi-mode LTE Cat M1/Cat NB2/EGPRS cu funcție GNSS integrată. Se conformează în totalitate specificațiilor 3GPP Rel. 14 și oferă o viteză maximă de transfer al datelor de 375Kbps downlink și 1.12Mbps uplink.

Acesta prezintă un consum foarte redus prin utilizarea RAM/flash-ului integrat, precum și a procesorului ARM Cortex A7 ce susține ThreadX, obținând o reducere de până la 70% a scăpărilor din PSM (Power Saving Mode) și o reducere de 85% a consumului de curent eDRX, în comparație cu predecesorul său.

Modulul BG95 are, de asemenea, un set complex de caracteristici de securitate bazate pe hardware, permițând aplicațiilor de încredere să ruleze direct pe motorul Cortex A7 TrustZone. Mai mult decât atât, BG95 oferă compatibilitate pin-to-pin la modulele Quectel LTE EG91/EG95, modulele LPWA BG96 & BC95, modulele UMTS/HSPA UG95/UG96, și modulul GSM/GPRS M95.

Cu un factor de formă SMT eficient din punctul de vedere al costurilor, de 23.6mm×19.9mm×2.3mm, și un nivel ridicat de integrare, BG95 permite integratorilor și dezvoltatorilor să își proiecteze cu ușurință aplicațiile și să profite de consumul redus și compatibilitatea mecanică ale modulului. Pachetul său LGA avansat permite producția complet automată pentru aplicații de mare volum.

Un set bogat de protocoale pentru Internet, interfețe standard pentru industrie (USB/UART/I2C/STATUS) și funcționalități abundente (drivere USB pentru Windows 7/8/8.1/10, Linux și Android) extind aplicabilitatea modulului asupra unei game largi de aplicații M2M cum ar fi POS wireless, contorizare inteligentă, monitorizare, dispozitive purtabile, etc.

BG95-M1 este un modul Cat M1 LPWA combinat cu un receptor GNSS. Acest modul este alegerea perfectă pentru aplicații de monitorizare a bunurilor, precum cele de bike-sharing, de urmărire a coletelor, etc.

BG95-M2 este o combinație de Cat M1/NB2 + receptor GNSS și poate fi folosit în aplicații ce necesită simultan o acoperire maximă a semnalului și un consum redus de putere.

BG95-M3 este o combinație de Cat M1/NB2/EGPRS + receptor GNSS. Acest modul poate fi o alegere bună pentru aplicații în care rețelele Cat M1 sau NB IoT nu sunt încă disponibile dar sunt plănuite în viitor.

BG95-MF este o combinație de Cat M1/NB2/WiFi + receptor GNSS. Acest modul este adecvat pentru aplicații în care este necesară poziționarea în clădire, folosind serviciul QuecLocatorTM.

Setul bogat de interfețe și protocoale face BG95 ușor de folosit cu diferite infrastructuri software și hardware.

Pentru informațiile privind prețurile și livrarea, vă rugăm vizitați magazinul nostru online. Dacă sunteți interesat de orice produse QUECTEL, vă stăm bucuroși la dispoziție la info@soselectronic.ro