Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
QUECTEL

Cu noul instrument SW Quectel QNavigator puteţi dezvolta dispozitive GSM chiar şi mai rapide

Cu modulele GSM QUECTEL puteţi începe să lucraţi chiar și fără a cunoaște comenzile AT. Descărcați gratuit QNavigator QUECTEL.

Pentru o evaluare rapidă a modulelor GSM, compania QUECTEL a dezvoltat un instrument de software foarte util numit "QNavigator", care permite o pornire rapidă a dezvoltării cu module GSM QUECTEL. Poate că cel mai mare avantaj este faptul că QNavigator poate fi folosit chiar și fără cunoașterea comenzilor AT (folosite pentru a controla modulele GSM). Printre principalele funcții ale acestui instrument se numără secțiunile SMS, Voice Call, TCP/UDP, PPP si AT Command (querrry and testing). De asemenea, este capabil să efectueze o testare "sub presiune" a succesiunii de comenzi AT într-o parte numită QCOM. În secțiunea de comenzi AT veți găsi, de asemenea, o descriere completă a tuturor comenzilor AT, inclusiv sintaxa lor.

QNavigator funcționează cu orice kit de dezvoltare Quectel. Un pachet complet arhivat, cu un program și un ghid de utilizare poate fi descărcat de aici.

O altă informație plăcută este aceea că societatea Quectel şi-a îmbunătățit substanțial website-ul www.quectel.com, unde acum este posibil, de exemplu, în centrul de descărcări să găsiţi cu ușurință diverse specificaţii tehnice, note de cerere şi alte documente pentru susţinerea dezvoltării.

În cazul în care sunteți interesați de oricare din modulele QUECTEL, vă rugăm să ne contactați pe adresa info@soselectronic.com.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact