Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
QUECTEL

Kitul EVB Quectel L16 şi-a găsit proprietarul

Competiția cu șansa de a câștiga kitul EVB a fost apreciată prin numărul mare de participanți. Peste 100 din dumneavoastră, cititorii noștri, ne-ați trimis răspunsul corect.

In articolul recent, Quectel L16 – O localizare mai exactă cu un număr dublu de sateliți, v-am oferit şansa de a câștiga un kit complet de dezvoltare cu modulul Quectel L16, răspunzând corect la următoarea întrebare:

„Ce anume îi permite modulului L16 să ofere o captare rapidă (prima fixare) şi o localizare mai fiabilă şi mai precisă?”.

Majoritatea absolută dintre voi a răspuns corect - este vorba de capacitatea modulului L16 de a primi si procesa semnale de la 2 sisteme – GPS şi GLONASS.

Din cei peste 100 de participanți, câștigătorul a fost tras la sorţi. Câștigătorul este Petr Weinhauer, PREME, s.r.o. (Cehia). Felicitări câștigătorului şi mulțumiri participanților!


Produse suplimentare

L16-T88

GPS

Modul GLONASS/GPS/Galileo/QZSS 22,4x17,0x3,0mm SMD cu antena 3,0V

Comanda nr.: 125578
Indisponibil

QUECTEL

Marfuri excluse din oferta stoc

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact