QUECTEL

Kitul EVB Quectel L16 şi-a găsit proprietarul

Competiția cu șansa de a câștiga kitul EVB a fost apreciată prin numărul mare de participanți. Peste 100 din dumneavoastră, cititorii noștri, ne-ați trimis răspunsul corect.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 22.01.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
In articolul recent, Quectel L16 – O localizare mai exactă cu un număr dublu de sateliți, v-am oferit şansa de a câștiga un kit complet de dezvoltare cu modulul Quectel L16, răspunzând corect la următoarea întrebare:

„Ce anume îi permite modulului L16 să ofere o captare rapidă (prima fixare) şi o localizare mai fiabilă şi mai precisă?”.

Majoritatea absolută dintre voi a răspuns corect - este vorba de capacitatea modulului L16 de a primi si procesa semnale de la 2 sisteme – GPS şi GLONASS.
Din cei peste 100 de participanți, câștigătorul a fost tras la sorţi. Câștigătorul este Petr Weinhauer, PREME, s.r.o. (Cehia). Felicitări câștigătorului şi mulțumiri participanților!

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
L16-T88 QUECTEL L16-T88

Modul GLONASS/GPS/Galileo/QZSS 22,4x17,0x3,0mm SMD cu antena

Mai multe informaţii: L16_GNSS_Specificati...

GPS

125578
N

QUECTEL

Marfuri excluse din oferta stoc

L16-T88 QUECTEL  
L16-T88

Modul GLONASS/GPS/Galileo/QZSS 22,4x17,0x3,0mm SMD cu antena

GPS

Comanda nr.: 125578
Producător: QUECTEL
Marfuri excluse din oferta stoc
Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii