Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
QUECTEL

Modulul UG95 UMTS = transfer fiabil chiar şi în condiţii neprielnice

Mai mult, noul modul UMTS/HSPA Quectel UG95 are conectori compatibili cu modulul GSM/GPRS M95, oferind astfel un mod extrem de simplu de a migra la 3G fără modificarea PCB-ului.

Posibilitatea de a alege o componentă într-un anumit loc pe PCB conform dorințelor dumneavoastră este cu siguranțăă avantajoasăă. De exemplu, în echipamentele audio, posibilitatea de a utiliza un amplificator simplu (pentru aplicațiile mai puțin solicitante) sau de a utiliza un amplificator ultra-performant cu conectori compatibili pentru aplicațiile mai complexe (în aceeași poziție pe PCB). Această compatibilitate este comună în anumite domenii, în altele nu atât de mult…

In segmentul modulelor GSM/GPRS/UMTS această compatibilitate este o excepție, astfel încât lansarea noului modul Quectel UG95 pe piață poate constitui o soluție interesantă privind modul în care putem utiliza același design pentru conectări GSM/GPRS/EDGE mai mici (cu modulul M95) dar şi pentru o conectare UMTS/HSPA substanțial mai rapidă cu modulul UG95.

Utilizați un modul M95 2G şi doriți o viteză mai mare de transfer?

    UG95 vă oferă extraordinara posibilitate de a vă proiecta dispozitivul capabil să funcționeze şi cu modulul M95 şi cu modulul UG95. UG95 este prevăzut cu mai mulți conectori decât M95 dar poziția lor este compatibilă şi astfel în design-ul unui PCB puteți poziționa toți conectorii pe PCB iar utilizarea lor efectivă va depinde dacă utilizați M95 sau UG95. Prin urmare, puteți crea același PCB cu M95 sau UG95 în conformitate cu cerințele aplicației dumneavoastră.

UG95 se bazează pe un nou set de cipuri Intel XMM6255. In general, transferul UMTS/HSPA oferă nu numai o viteză mai mare de transfer a imaginilor şi datelor, dar şi un nivel mai ridicat de fiabilitate a conectării chiar şi în condiții neprielnice. Acest aspect poate fi extrem de important în aplicațiile critice cum ar fi telemetria, controlul proceselor, securitatea şi altele similare. Întrucât la un modul nou așteptam să găsim o funcționalitate îmbunătățită, chiar şi în această privință UG95 are multe de oferit, cum ar fi, spre exemplu:

● Un set vast de protocoale de internet TCP/UDP/PPP/MMS*/SMTP*/FTP*/SSL* (*- în dezvoltare)

● Interfețe industriale standard - USB 2.0/UART/I2C/PCM

● Sensibilitate ridicată şi algoritmi audio de înaltă performanţă, ieșire audio digitală (PCM)

Noul modul este disponibil sub forma de modul - UG95EA-02-NCH-STD (potrivit pentru utilizare în masă în dispozitivele țintă) şi sub forma unei „placi de adaptare” UG95-TE-A destinată în principal pentru dezvoltare, utilizând kit-ul de dezvoltare UC20EVBKIT.

Informații detaliate vă stau la dispoziție în prezentarea UG95, în specificațiile UG95 şi în documentul Design compatibil Quectel UG95&M95.

Dacă sunteți interesați de oricare din modulele companiei Quectel, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Modul 3G compatibil cu modulul M95 (2G)
  • Posibilitatea de a utiliza același design Hardware în modulul M95 sau UG95, în funcție de cerințele aplicației dumneavoastră
  • HSUPA max. 5.76 Mbps/ clasa 6, HSDPA max. 7.2 Mbps/ clasa 7
  • USB 2.0, drivere pentru pre Windows, Android şi Linux
  • Conexiune stabilă chiar şi în condiții neprielnice
  • UMTS/HSPA a GSM/GPRS/EDGE - acoperire globală
  • Dimensiuni reduse - 23.6x19.9x2.2mm (mai mici decât cele ale M95)
  • Conectare de calitate chiar şi în condiții neprielnice

Produse suplimentare
image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
UG95EA-02-NCH-STD QUECTEL UG95EA-02-NCH-STD

Dual-Band 3G/GSM/GPRS/EDGE Modul SMD 23,6x19,9x2,2mm

Mai multe informaţii: Quectel_Brochure_EN_...

GSM / UMTS / LTE

173916
S

QUECTEL

pe stoc 0 buc.
(24.03.2017: 50 buc.)
-

1 buc.+ 147,0000 RON

UG95-TE-A QUECTEL UG95-TE-A

Dual-Band 3G/UMTS/GSM/GPRS/EDGE Modul on Adaptor Board

Mai multe informaţii: Quectel_Brochure_EN_...

GSM / UMTS / LTE

173917
S

QUECTEL

pe stoc 10 buc.
-

1 buc.+ 253,0000 RON

UC20 EVB KIT QUECTEL UC20 EVB KIT

Evaluation Board for UC20, UG95, EC20mPCI, EC25mPCI w/o module

Mai multe informaţii: Quectel_Brochure_EN_...

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

137543
A

QUECTEL

pe stoc 1 buc.
-
Oferta speciala

1 buc.+ 226,0000 RON

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact