QUECTEL

Modulul UMTS 3G Quectel U10 vă va uimi prin numeroasele sale funcţii

Modulul GSM 3G Quectel U10 simplifică schemele şi scurtează durata de testare graţie numeroaselor interfeţe incorporate. Dacă sunteţi în căutarea unui modul pentru transferul de date, voce, video, SMS şi MMS cu toate elementele incorporate, atunci Quectel U10 este soluţia pentru dumneavoastră.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 13.08.2012. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Funcţiile incredibil de numeroase, protocoalele pe care le suportă, interfeţele incorporate şi alte caracteristici sunt furnizate de noul modul 3G Quectel U10. Astfel, už , în majoritatea aplicaţiilor nu este necesar să conectaţi nicio altă interfaţă, ceea ce scade costul de producţie al unui dispozitiv ţintă. Doar lista caracteristicilor ar putea umple întreg articolul, de aceea vom menţiona doar câteva dintre acestea.
Modulul suportă modul dual şi este multi-banda (WCDMA & GSM), transfer de date de mare viteza UMTS (HSPA) suportat de o interfaţa de mare viteză USB 2.0 şi trei canale UART. Interfaţa de camera CMOS cu o rezoluţie de 8 mega-pixeli permite o conectare directă a camerei fără costuri suplimentare. Toate elementele necesare pot fi stocate într-un card SD ce poate fi conectat direct, având o capacitate de până la 32 GB. Pentru a vă putea bucura de o conectare prin Bluetooth, nu trebuie decât să conectaţi o antena. Modului U10 conţine de asemenea un circuit de control pentru încărcarea bateriei Li-ion, ceea ce este foarte convenabil pentru aplicaţiile mobile precum şi atunci când utilizaţi o baterie ca sursa de rezervă. Driver-ul RIL (stratul de interfaţa radio) pentru WinCE6.0 şi un driver USB pentru WinCE 6.0, Win7/XP şi Linux 2.6 simplifică şi mai mult comunicaţia şi conectivitatea. Sensibilitatea excelentă, algoritmii avansaţi audio şi codecurile video contribuie la utilizarea universală a modulului U10. Prin urmare, puteţi utiliza toate funcţiile fără limitări impuse, un circuit ar trebui să aibă o gamă largă de temperatură de operare – U10 întruneşte chiar şi aceasta cerinţa şi are o funcţionalitate garantată în intervalul de la -40 la +85°C. Conectarea modulului U10 la un PCB este extrem de simplă, printr-un conector SMD (board to board). Modulul permite în mod firesc utilizarea cardurilor SIM aparţinând oricărui operator GSM. Kitul de dezvoltare U10EVB-KIT este de asemenea disponibil pentru suportul de dezvoltare.
Informaţii de bază vă stau la dispoziţie în specificaţiile modulului U10 şi în prezentarea Quectel U10. . Informaţii detaliate puteţi găsi şi în proiectarea hardware U10, setul de comenzi U10 AT, şi în manualul utilizatorului kitului U10 EVB şi în nota la aplicaţiile de apel video.

Kitul U10, precum şi cel U10-EVB sunt disponibile direct din stocul nostru. Preţul orientativ al modulului U10 este de 50 de EUR la achiziţionarea unei bucăţi. La cerere, vă vom informa asupra preţului exact pentru proiectul dumneavoastră. Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să ne contactaţi la info@soselectronic.com.




Avantaje/ Caracteristici:

 • Mod dual/multi-banda WCDMA şi modul GSM
 • Transfer de date HSPA de mare viteza, 7,2Mbps (DL)/5.76Mbps (UL)
 • GPRS & EDGE, multi-class 12
 • dual SIM
 • interfaţă de cameră, rezoluţie de până la 8 mega-pixeli
 • gamă extinsă de temperatură -40 la +85 °C
 • multe protocoale avansate incorporate
 • interfaţă pentru cardul SD, până la 32 GB
 • interfaţă USB 2.0 de mare viteză
 • interfaţă Bluetooth
 • 3x UART (pana la 921600 bps)
 • Control pentru încărcarea bateriei Li-Ion
 • Montare uşoara prin conectorul B2B cu 100 pini

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

image tip / amabil / descriere Comanda nr. producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
U10-E (U10AG-128-CHG-STD) QUECTEL U10-E (U10AG-128-CHG-STD)

Multi-Band UMTS/3G/GSM Modul 42,0x33,0x2,7mm

Mai multe informaţii: U10_UMTS&HSPA_Specif...

GSM / UMTS / LTE

Variante alternative: UC20EA-128-NCH-STD

111549
N

QUECTEL

Marfuri excluse din oferta stoc
U10EVBKITDIG QUECTEL U10EVBKITDIG

Kit evaluare pentru U10 Multi-Band WCDMA şi GSM 3G, fără modul

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

115202
N

QUECTEL

Marfuri excluse din oferta stoc
AXK5F00547YG PANASONIC AXK5F00547YG

System connector for U10 module

Mai multe informaţii: AXK5F00547YG.pdf

Diverşi conectori

123543
O

PANASONIC

La cerere
-
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

U10-E (U10AG-128-CHG-STD) QUECTEL  
U10-E (U10AG-128-CHG-STD)

Multi-Band UMTS/3G/GSM Modul 42,0x33,0x2,7mm

GSM / UMTS / LTE

Comanda nr.: 111549
Producător: QUECTEL
Marfuri excluse din oferta stoc

U10EVBKITDIG QUECTEL  
U10EVBKITDIG

Kit evaluare pentru U10 Multi-Band WCDMA şi GSM 3G, fără modul

Kituri de dezvoltare la modul de comunicare

Comanda nr.: 115202
Producător: QUECTEL
Marfuri excluse din oferta stoc

AXK5F00547YG PANASONIC  
AXK5F00547YG

System connector for U10 module

Diverşi conectori

Comanda nr.: 123543
Producător: PANASONIC
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii