QUECTEL

Quectel L16 – o localizare mai precisă cu un număr dublu de sateliţi

Modulul L16 admite instalarea sistemului GPS precum şi a sistemului rus GLONASS, permițând astfel utilizarea unui număr aproape dublu de sateliți pentru o mai bună precizie chiar şi în medii urbane.

Quectel L16 bazat pe motorul Teseo II de la STMicroelectronics face parte din prima serie de module ce suportă ambele sisteme de navigație. Ce aduce nou? – în primul rând o probabilitate considerabil mai ridicată a unei fixări rapide (prima fixare) chiar şi în zone urbane aglomerate sau în alte medii unde recepția semnalelor de satelit este dificilă. Posibilitatea de a utiliza semnalele ambelor sisteme permite sporirea acurateței de localizare până la aproximativ 1.5 m. Cu 32 de canale de localizare şi 2 canale rapide de captare, modulul L16 poate capta şi localiza orice combinație de semnale GPS şi GLONASS.

Mulțumită faptului că ambele sisteme operează pe frecvenţe apropiate, este suficientă o singură antenă pentru recepția semnalelor. L16 suportă antene pasive şi active iar tensiunea pentru o antenă activă poate fi alimentată de la conectorul RF_IN. Tensiunea de 3.3V necesară antenei active poate fi obținută printr-o simplă interconectare a doua legături (VCC_RF cu V_ANT). In cazul în care aveți o antenă ce necesită o altă tensiune, puteți conecta o ieșire a unei surse externe de tensiune la conectorul V_ANT.

Quectel L16 este prevăzut cu toate caracteristicile ce garantează succesul în utilizare, la care se adăugă dimensiunile compacte şi un pachet SMT ușor aplicabil. Informații detaliate puteți găsi în fişa de date L16_HD_V1.1 precum şi în descrierea protocolului L16_Glonass. Pentru suportul de dezvoltare, avem în stoc şi panoul de evaluare al L16_EVB. O descrierea detaliate veți găsi în ghidul utilizatorului L16_EVB.

Prețul orientativ al modulului L16 este de 17,70 EUR per bucată. La cerere, vă vom comunica prețul exact pentru proiectul dumneavoastră.
Dacă sunteți interesați, vă rugăm să ne contactați la info@soselectronic.com.

Avantaje / Caracteristici:

  • Modul GPS / GLONASS L1
  • Număr aproape dublu de sateliți vizibili îmbunătățește viteza de captare, precizia şi fiabilitatea semnalelor.
  • 32 de canale de localizare, 2 canele rapide de captare
  • Sensibilitate ridicată, -162 dBm/ localizare
  • Suportă antene pasive şi active
  • Portul UART pentru dezvoltarea ușoară a aplicației
  • Alimentare 3.3V
  • Domeniu extins de temperatură de la -40 la +85 °C

Produse suplimentare

L16-T88

GPS

Modul GLONASS/GPS/Galileo/QZSS 22,4x17,0x3,0mm SMD cu antena 3,0V

Comanda nr.: 125578
Indisponibil

QUECTEL

Marfuri excluse din oferta stoc

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii