QUECTEL

Quectel UC15 şi L76 v-au găsit

Ce se întâmplă când combinăm 40 de dezvoltatori, 4 locuri, module GPS şi module de date şi transfer pizza?

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 06.06.2014. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Workshop-ul Pizza cu Quectel în Bratislava, Brno, Budapesta şi Gyor a încheiat seria de primăvară a workshop-urilor.
Edward Huang de la compania Quectel a prezentat participanților modulele UC15 şi L76. Toți au avut ocazia de a încerca controlul şi programarea acestor module cu ajutorul kiturilor de dezvoltare disponibile pentru fiecare participant. Dezvoltatorii au obținut informații prețioase şi răspunsuri concrete care să îi ajute în dezvoltarea aplicațiilor lor ce utilizează modulele Quectel, direct de la Edward.

Nu ați participat la Workshop-ul Pizza Quectel?

Vă invităm să vedeți cum a fost şi sperăm să vă întâlnim la următoarele noastre workshop-uri din această toamnă...

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii