QUECTEL

Webinar SOS – Ridicaţi nivelul aplicaţiilor GSM

Miercurea aceasta puteţi vedea funcţiile noi şi speciale ale modulului GSM Quectel M95 în practică în cadrul webinarului nostru SOS!

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 19.09.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Modulele GSM de la Quectel vin cu noi oportunităţi în domeniul transmisiei datelor. Nicholas XU vă va spune cum puteţi programa cu uţurinţa modulele GSM prin intermediul comenzilor de bază cât şi speciale AT pe durata webinarului SOS care va avea loc la data de 25.9.2013 la ora 10:00 CET.

Tema Webinar-ului va fi:
  • Prezentarea produselor Quectel - Modulele GSM/GPRS, GNSS şi WCDMA
  • Despre modulul M95 - Caracteristici şi funcţii
  • Comenzi AT de bază (SMS/Call/TCP/UDP)
  • Comenzi speciale (FTP/MMS*/HTTP/Ecall/QuecLocator)
Instruirea se va realiza online direct de către tehnicienii de la QUECTEL.

MAI MULTE despre webinar-ul QUECTEL...

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii