QUECTEL

Webinar SOS – Ridicaţi nivelul aplicaţiilor GSM

La webinarul Quectel au fost prezenţi peste 60 de participanţi. Despre ce a fost vorba? Detalii despre comenzile AT au fost extrem de interesante, în special pentru dezvoltatori. Puteţi viziona online înregistrarea video a acestui webinar.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 02.10.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
De această dată webinarul SOS a fost dedicat modulelor GSM/GPRS Quectel. Nicholas Xu a prezentat exemple de programare a comenzilor de bază AT precum şi a celor speciale, cum ar fi QuecLocator.
Din cei care au completat chestionatul de la sfârţitul webinarului am extras prin tragere la sorţi câţtigătorul kitului de dezvoltare M10 EVB KIT şi al modului M95 TE-A. Câţtigătorul este Tomáš Tóth de la Zadako s.r.o.

Felicitări câţtigătorului. Vă puteţi deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre Quectel...

Puteţi viziona online înregistrarea video a acestui webinar.Materiale video

Programme of webinar:
- Overview of Quectel’s products
- GSM/GPRS & GNSS & WCDMA modules
- Presentation of M95
- Features and Functions and Highlights
- AT command of M95
- Main AT command(SMS/Call/TCP/UDP
- AT commands of special function(FTP/MMS*/HTTP/Ecall/QuecLocator)

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii