Receptorul GNSS L1/L5 vă detectează poziția cu precizie și fiabilitate
În comparație cu modulele GNSS ce funcționează doar pe banda L1, LC79D crește masiv numărul de sateliți implicați în urmărire și poziționare.

Astfel, reduce semnificativ efectul de căi multiple cauzat de clădirile înalte în medii urbane, reduce timpul de achiziție a semnalului și îmbunătățește acuratețea poziționării.

Funcția opțională de estimare a navigației permite o înaltă performanță în poziționare, chiar și atunci când semnalul GNSS este absent sau compromis.

LC79D se conformează la standardul AIS-140 (Automotive Industry Standard 140), iar filtrele sale integrate LNAs și SAW asigură o mai bună poziționare în condiții de semnal slab sau alte medii dure.
Soluția avansată pentru managementul puterii reduse permite identificarea semnalului GNSS cu putere redusă și determinarea poziționării, ceea ce face din acest modul o soluție ideală pentru sisteme sensibile la putere și alimentate cu baterii.

Receptorul GNSS L1/L5 vă detectează poziția cu precizie și fiabilitate

Datorită performanței sale excelente în îmbunătățirea devierilor de poziție și sporirea preciziei în poziționare în medii dense de tip canion urban, LC79D a devenit o alegere populară pentru sistemele de monitorizare în timp real, aplicații de economie colaborativă și tot așa.

Designul compact, consumul redus de putere și performanța ridicată le fac ideale pentru monitorizarea vehiculelor, oamenilor și a bunurilor, precum și pentru aplicațiile de e-mobilitate.

Noi am inclus modulele GNSS de tip LC79D în selecția noastră.

Vă invităm să aflați mai multe informații despre produsele Quectel de pe website-ul nostru. Dacă aveți nevoie de un sfat cu privire la selecție, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro. Ne-ar face mare plăcere să vă ajutăm.