MC90 este un modul complet GSM/GPRS/GNSS/Wi-Fi quad-band ce utilizează castellation package LCC. Suportă tehnologia de poziționare hibrid, ce include poziționare asistată cu GNSS, Cell ID și Wi-Fi. Modulul are, de asemenea, și un consum redus de putere, și suportă funcția unică de standby dual SIM.

Mulțumită tehnologiei hibrid de poziționare, MC90 permite urmărirea poziției atât în medii interioare cât și în medii exterioare. Poziționarea hibridă GNSS+Cell ID+Wi-Fi asigură faptul că modulul poate urmări poziția chair și în zone cu semnal slab sau fără semnal; tehnologia Wi-Fi este utilizată pentru a asigura urmărirea poziției în medii interioare.

MC90 suportă, de asemenea, și tehnologia EPOTM, ce oferă prezicerea orbitei extinse (EPO) pentru a grăbi TTFF fără a necesita un server suplimentar. Pe baza datelor EPO, funcția QuecFastFix Online reduce TTFF la rece. Tehnologia EASYTM permite o soluție extrem de rapidă atunci când nu există suficiente informații din satelit. Modul de economisire a energiei GLP (GNSS Low Power) asigură o acuratețe ridicată în poziționare, cu un consum de putere extrem de redus. LNA-ul integrat oferă modulului o sensibilitate RF îmbunătățită și performanțe de achiziție / urmărire excepționale, chiar și în zonele cu semnal redus.

Formatul compact, performanța excelentă în poziționare, consumul redus de putere și interfețele dual (U)SIM fac din MC90 alegerea cea mi bună alegere pentru o gamă variată de aplicații M2M, cum ar fi sistemul de bicycle-sharing, cardurile ID pentru studenți, urmărirea vehiculelor, dispozitivele purtabile (smartwatch-uri), urmărirea animalelor de companie, urmărirea bunurilor, înregistrarea recordurilor în șofat, etc.

Modulul MC90 va fi disponibil de-abia în primăvara anului 2019. Puteți, însă, comanda deja mostre monstre MC90 Engineering și monstre MC90CA-TEA Engineering pentru testare.

În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații cu privire la MC90, sau sunteți interesat de alte produse Quectel, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro