Dispozitivele de laborator Rohde&Schwarz cu o reducere de până la 55%
Producătorul german Rohde & Schwarz a pregătit încă o dată un eveniment interesant. De această dată este vorba despre 10 noi dispozitive în grupul de osciloscoape, analizatoare de spectru și surse de alimentare, în echipament complet, la prețuri reduse.

Cu toate acestea, pe lângă aceste produse populare, producătorul vine și cu o ofertă de dispozitive RF pentru aplicații specifice, inclusiv pachete de analizoare, care sunt concepute pentru a depana probleme EMC și a vâna interferențe.

Și pentru prima dată, ei au inclus în această promoție și un generator de semnal extrem de competent, dar foarte accesibil! 

Veți găsi toate acestea și multe altele în noua promoție denumită “Soluția de astăzi pentru provocarea de mâine”, care se desfășoară de la 1 octombrie 2021 până pe 30 septembrie 2022.

După bunul său obicei, producătorul oferă oportunitatea de a achiziționa dispozitive profesionale în echipament complet – cu toate extensiile disponibile, sau așa-numitele "Opțiuni" – la prețuri semnificativ reduse, cu între 42 și 55%.

În practică, acest lucru înseamnă că, în cazul osciloscoapelor, de exemplu, puteți achiziționa un dispozitiv cu lățimea de bandă maximă și toate extensiile disponibile, la un preț puțin mai mare decât prețul normal al versiunii de bază a dispozitivului. Cum ar fi, de exemplu, capacitatea de a decoda și analiza aproape toate magistralele de comunicare comune, și a le folosi ca analizator de spectru și generator de undă. 

Mulțumită echipamentului complet, dispozitivele de măsurare R&S sunt pregătite pentru tot felul de sarcini diferite, lucru care va spori nu doar confortul, dar și precizia măsurătorilor efectuate.

Printre cele mai populare produse vom menționa osciloscoapele RTC1002, RTB2004, RTM3004 și RTA4004, care sunt liderii tehnologici în categoriile lor (de preț). După ani de cooperare cu Rohde&Schwarz, putem spune că utilizatorii apreciază cu adevărat gama largă de caracteristici și, de asemenea, modul intuitiv de lucru cu dispozitivele. 

Pentru mulți dintre clienții noștri, posibilitatea de a încerca dispozitivul în propriul loc de muncă, în laborator sau în sala de curs, a fost, de asemenea, un factor cheie de decizie. Iar noi vă oferim și dumneavoastră această opțiune. Dacă ați dori să încercați oricare dintre produsele Rohde&Schwarz, nu ezitați să ne contactați.

Puteți găsi lista tuturor produselor și condițiilor promoției în broșura “Soluția de astăzi pentru provocarea de mâine”, precum și în această prezentare generală:

Dispozitivele de laborator Rohde&Schwarz cu o reducere de până la 55%
Dispozitivele de laborator Rohde&Schwarz cu o reducere de până la 55%

Vă vom livra toate produsele listate din gama de tehnologie de măsurare de la Rohde & Schwarz  în condiții avantajoase și cu un timp scurt de livrare.

Oferta este valabilă de la 1 octombrie 2021 până pe 30 septembrie 2022, sau până la epuizarea stocului la furnizor.

Vă vom oferi mai multe informații privind produsele Rohde & Schwarz și, dacă sunteți interesat, ne-ar face plăcere să vă oferim un sfat pentru alegerea corectă, la info@soselectronic.ro.