Detectați COV și NOx cu un singur cip. Senzorul SGP41.
Portofoliul Sensirion include mulți senzori. Ei se concentrează în mod specific pe protejarea mediului și a sănătății umane.

Iar acum producătorul vine cu un nou senzor, de această dată conceput pentru detectarea mai multor poluanți prezenți în medii interioare. Toate acestea într-un singur cip senzor.

Soluția oferită de acest senzor este adecvată pentru monitorizarea imediată și continuă a compușilor organici volatili și a oxizilor de azot, inclusiv a acelor evenimente potențial periculoase ce nu pot fi percepute de simțurile umane.
În plus, sistemul de control automat al dispozitivelor pentru tratarea aerului pe bază de semnale SGP41 ajută la economisirea energiei prin oprirea acestora după înlăturarea valorilor mari de COV și/sau NOx din mediile interioare.

Semnalul emis de senzor este procesat de algoritmul Sensirion care rulează pe un microcontroler extern. Outputul algoritmului reprezintă indici COV și NOx în plajă de la 1 la 500.

Detectați COV și NOx cu un singur cip. Senzorul SGP41.

Elementul de detecție multi-pixel SGP41 este caracterizat de o rezistență deosebită la gazele poluante care apar în aplicații reale. Acest lucru permite o stabilitate unică pe termen lung, precum și un nivel redus de abatere. Procesul modern de producție al Sensirion garantează un nivel ridicat de reproductibilitate și fiabilitate.
Mulțumită metodei de ambalare tape and reel și a designului SMD, SGP41 este ideal pentru aplicații de mare volum.

Puteți găsi noul senzor pentru compuși organici volatili (COV) și oxizi de azot (NOx) de la Sensirion, SGP41, în stocul nostru.

Începeți să testați SGP41 astăzi, cu kit-ul de dezvoltare SEK-SVM4x!

Veți găsi informații interesante privind măsurarea și indicele COV și în articolul nostru anterior privind senzorul SGP40.

În cazul în care aveți întrebări sau nevoie de un sfat în alegerea produselor Sensirion adecvate, nu ezitați să ne contactați la info@soselectronic.ro.