SENSIRION

SDP31 – un senzor în miniatură pentru proiectele dvs. mari

Senzorul de presiune diferenţială digital SDP31 de la Sensirion se bazează pe generaţia următoare de tehnologie CMOSens®.

Dimensiunea senzorului de 8x5x5mm deschide noi posibilităţi în aplicaţiile constrânse de spaţiu care nu au fost disponibile până în prezent datorită dimensiunii senzorului. SDP31 este membru al generaţiei următoare de senzori bazată pe succesul seriilor SDP600. Caracteristicile PDS 600 sunt descrise în articolul nostru anterior.

Cele mai importante îmbunătăţiri faţă de seria SDP600 sunt:

1. Dimensiuni de numai 8x5x5mm, compatibilitate în procesul de lipire.

2. Mod de măsurare continuă.
În acest mod, senzorul măsoară la cea mai mare viteză (1000 de măsurători pe secundă) şi scrie valorile măsurate în bufferul de rezultate I2C, unde master-ul I2C poate citi valoarea atunci când este nevoie.

3. Mediere până la citire
Valorile măsurate sunt mediate până cand master-ul I2C le citeşte. Acest lucru are avantajul că utilizatorul poate citi senzorul la propria viteză dorită şi poate face o măsurătoare mai precisă. În timpul primelor 25 ms (25 măsurători) de calculare a mediei, valoarea medie este obţinută ca medie aritmetică. În cazul în care master-ul I2C citeşte valoarea măsurată după 25 ms, senzorul va continua să medieze, dar cu un alt algoritm. În acest algoritm este folosită o aproximare exponenţială.

4. SDP31 este compensat cu temperatura atât pentru presiunea diferenţială cât şi pentru debitul masic de presiune diferenţială compensată. Astfel, acelaşi senzor poate măsura presiunea diferenţială şi debitul masic. În cazurile în care SDP31 este utilizat pentru măsurarea debitului masic se recomandă să se folosească compensarea temperaturii debitului masic.
Alte diferenţe sunt prezentate pe scurt în tabelul de mai jos. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizionaţi fişa tehnică SDP31.
SDP31-500Pa este un produs al stocului nostru standard. Putem sprijini proiectul dvs. prin mostre gratuite.
Pentru mai multe informaţii despre produsele Sensirion vă rugăm să ne contactaţi la sales@soselectronic.com.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

SDP31-500Pa SENSIRION

pe stoc 111 buc.

SDP31-500Pa

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Senzor de presiune diferit -500...500Pa Port D2x2.5mm I2C

Comanda nr.: 212104
In stoc

SENSIRION

1 buc.+ 67,00 RON

3000 buc.+ 59,20 RON

6000 buc.+ 50,00 RON

  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
SDP36-500pa SENSIRION

La cerere

SDP36-500pa

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Senzor de presiune diferit -500...500Pa Port D2x2.5mm Analog Lin/Sqrt

Comanda nr.: 217283
La cerere

SENSIRION

  • ADAUGĂ LA COȘ
  • Obține oferta
  • Adaugǎ la secţiunea favorite
  • Adăugați la watchdog
  • Adăugați articole pentru a compara
Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii