de 28 de ani pe piață
Reprezentanțe în 7 țări
Clienți din mai mult de 100 de țări
Suport de la dezvoltare până la fabricație
SENSIRION

Sensirion – Compania cu senzori

Humidity sensorGas sensorAir conditioningAir quality control

Prezentare generală privind informațiile de bază și sfaturile noastre cu privire la senzorii de CO2, VOC, umiditate, temperatură, fluxul lichidelor și al gazelor. Dacă sunteți în căutarea unei soluții, Sensirion nu vă va dezamăgi.

Senzorii Sensirion măsoară în mod fiabil toți parametrii importanți ai mediului înconjurător, cum ar fi umiditatea, temperatura, concentrația de CO2, VOC și concentrația de particule în suspensie. Sensirion oferă, de asemenea, senzori pentru măsurarea fluxului de lichide și a fluxului masei gazelor.

Măsurarea parametrilor mediului înconjurător

Senzori pentru măsurarea umidității relative și a temperaturii


Umiditatea relativă

Informații de bază
Senzorii se bazează pe măsurarea capacitanței dintre electrozii amplasați în membrana poroasă din polimer. Vaporii de apă penetrează în membrană și schimbă capacitanța dintre electrozi.

Puteți consulta comparația senzorilor în tabelul de mai jos.

Demn de menționat

Senzorii STSx
Senzorul de temperatură STS21 are aceeași parametri ca și SHT21 cu excepția consumului mediu de curent mai redus, de 20uA, din cauza T_meas=66ms în loc de T_meas+RH_meas=66ms+22ms în cazul SHT21. Senzorul de temperatură STS3x are aceeași parametrii ca și STS3x are aceeași parametrii ca și SHT3x, însă măsoară numai temperatura.

Ciclul de viață al senzorilor Sensors
Senzorii SHT1x nu se mai fabrică. În schimb, puteți folosi senzorii SHT3x. Trecerea necesită reproiectarea PCB-ului din cauza carcasei diferite și schimbări de SW deoarece SHT3x folosește interfață I2C în loc de S-bus.

Și seria SHT7x de senzori a fost întreruptă. Vă invităm să folosiți SHT85 în locul lor. Trecerea necesită o schimbare de SW deoarece SHT85 folosește interfață I2C.

SHT2x și SHTC1 sunt în producție în masă. Chiar dacă oprirea producției nu este în plan, noi vă recomandăm să folosiți SHT3x și SHTC3 pentru noile proiecte.

Senzorul SHTW1 nu se mai fabrică, vă rugăm să folosiți SHTW2 (carcasă diferită, reproiectarea PCB-ului este necesară).

Funcționarea bateriei
Bateria cu litiu (clorură de litiu tionil) are o tensiune nominală de 3V (3.6V). Bateria este goală atunci când tensiunea scade la 2V (tensiune de prag). Toții senzorii RH&T și T au un consum redus de curent și pot funcționa pe baterii, însă:

● SHT3X funcționează într-o plajă de 2.15 și 5.5V – nu se poate folosi întreaga capacitate a bateriei
● SHTC1, SHTW2 funcționează într-o plajă de 1.62 până la 1.98 – necesită un regulator de tensiune și un comutator de nivel I2C
● SHTC3 funcționează într-o plajă de 1.62 până la 3.6V – acoperă întreaga plajă de tensiune a bateriei

Kit-uri de evaluare
Sensirion oferă kit-uri modulare de evaluare ce constau în SEK SensorBridge, senzori SEK-SHT31 (SHT35, SHTC3, SHTW2) și un software ce poate fi descărcat, complet gratuit, pentru vizualizarea datelor măsurate ControlCenter.

Metaloxid Semiconductor CO2_eq și senzori VOC

Informații de bază

Senzorul conține un element de detecție compus din metaloxid (MOX), ce este un semiconductor de tip n, electrozi de detecție și un element de încălzire. În zilele noastre, cel mai des folosit MOX este SnO2. Elementul de detecție este încălzit la temperatura optimă pentru detectarea gazului țintă. Temperatura obișnuită variază între 200 și 400°C.

Oxigenul din atmosferă este absorbit în elementul de detecție, se leagă de electronii acestuia, ducând astfel la formarea unui strat de epuizare. Dacă moleculele gazelor oxidante sau reductoare sunt prezente în atmosfera înconjurătoare, acestea pot reacționa la ionii de oxigen absorbiți, iar electronii legați anterior sunt din nou disponibili ca purtători de sarcină în elementul de detecție. Acest lucru duce la descreșterea barierei de energie din structura benzii electronice a semiconductorului, lucru care duce la creșterea conductivității.

SGP30 și SGPC3

Sensirion face un pas înainte – ei integrează mai multe elemente de detecție MOX cu componente electronice, în senzori calibrați ușor de utilizat pentru mediul interior. SGP30 calculează CO2_eq din concentrația măsurată de H2 și măsoară concentrația de VOC. SGPC3 măsoară doar concentrația de VOC. Ambii senzori oferă valori măsurate prin intermediul interfeței I2C.

Cele mai importante caracteristici sunt rezumate în tabelul de mai jos.

Pentru mai multe informații cu privire la SGP30 și SGPC3, vă rugăm citiți articolele SGP 30 - Senzorul semiconductor din metal-oxid ce schimbă regulile jocului și Senzor VOC cu un consum de numai 65uA.

Kituri de evaluare

Veți avea nevoie de senzori SEK SensorBridge și SEK-SGP30 (SGPC3).

Senzorul de CO2 - SCD30
Informații de bază

Senzorul NDIR (infraroșu nedispersiv) se folosește de faptul că moleculele CO2 absorb radiațiile infraroșii cu anumite lungimi de undă. Lungimea de undă de 4.2μm are gradul maxim de absorbție de CO2 și absorbție minimă pentru alte gaze din aer.

Demn de menționat

Canalul de referință compensează deviațiile atunci când canalele sunt afectate în același mod (e.g. intensitatea luminii). Principiul canalelor duale nu poate garanta acuratețea după asamblare. Efectuați calibrarea în câmp după asamblare pentru a-i reda precizia.

Kituri de evaluare

Veți avea nevoie de SEK SensorBridge și de senzor SEK-SCD30.

Particule în suspensie SPS30
Informații de bază

Senzorii folosesc proprietățile de difuzie a luminii pentru a măsura numărul de particule, precum și dimensiunea și concentrația acestora. Componentele de bază sunt: sursa de lumină direcționată către particule, detectorul pentru măsurarea luminii difuzată de către particule și circuite electronice care procesează și analizează rezultatele detectorului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm citiți articolul Descoperire tehnologică în Senzorii Optici PM.

Demn de mențioant

SPS30 măsoară concentrația masei pentru particule în suspensie cu dimensiunile PM1.0, PM2.5, PM4 și PM10.

PM10 înseamnă toate particulele cu diamentru mai mic de 10um. SPS30 are o limită de detecție de 0,3um, astfel clasificând PM10 ca particule în plaja 0.3 până la 10um. În mod similar, particulele PM4 sunt clasificate în plaja 0.3 până la 4um etc.

Întotdeauna vor exista particule și mai mici în atmosferă. Graficul de mai jos, preluat din măsurătorile de laborator cu aerosol greu, ne arată că apariția statistică a particulelor de la 4 la 10um este de 300 de ori mai mică decât cea a particulelor de la 0.5 la 1 um, chiar și în cazul aerosolilor foarte grei.

Dacă ajungeți la concluzia că plajele de detecție se suprapun, iar apariția statistică a PM1 poate fi de 300 de ori mai mare decât PM10, veți înțelege de ce SPS30 prezintă o concentrație masică similară cu cea a PM1.0, PM2.5, PM4 și PM10.

Senzori de presiune diferențială

Informații de bază

Senzorii folosesc microsenzori calorimetrici pe bază de MEMS. Elementul de detecție este compus din doi senzori de temperatură și un mic element de încălzire. Diferența de temperatură măsurată de senzori este corelată cu fluxul de masă care trece prin chip.

Valoarea rezultantă este întotdeauna presiunea diferențiată, iar senzorii sunt compensați la temperatură pentru fluxul de masă sau presiunea diferențială.

Vă rugăm citiți notele de aplicare Ghid de selecție pentru senzori de presiune diferențială și  Măsurarea eficientă a fluxului gazelor cu senzori de presiune diferențială în Bypass pentru a înțelege mai bine principiile de bază ale senzorilor.

Puteți găsi comparații între senzori în tabelul de mai jos.

Demn de menționat
Beneficiile principiului de funcționare termică

Nu există piese în mișcare – senzorii sunt robuști și fiabili
● Fără deviații
● Fără decalaje
● Fără sensibilitate la poziție
● Fără histerezis

Sensibilitate ridicată aproape de zero

● Plajă dinamică foarte mare
● Acuratețe mai mare de 0.04% FS aproape de zero

Măsurarea fluxului gazelor în Bypass

Cea mai bună metodă de a măsura fluxul de masă într-o configurație bypass este de a folosi un senzor de presiune diferențială calibrat cu compensare de temperatură pentru fluxul de masă. Senzorii Sensirion au cea mai mare sensibilitate aproape de zero, lucru care permite folosirea limitatorului de flux care generează doar o mică reducere de presiune.

Atunci când folosim analogii electro-mecanice:

● Flux de masă-> curent electric I
● Limitatorul de flux reduce ușor rezistența în fluxul gazului -> rezistență electrică R
● Așadar I*R=V-> presiune diferențială

Canalul de flux din interiorul senzorului este subțire, așadar are o rezistență ridicată. Datorită toleranțelor de producție, rezistența are o variație mare. Limitatorul de flux are o rezistență redusă și o foarte mică variație a rezistenței, deoarece poate fi produs foarte precis. Dat fiind faptul că senzorul măsoară diferite presiuni (tensiuni) și R_s >> R_fr, nu este necesară recalibrarea sistemului în cazul în care senzorul este înlocuit.

Kituri de evaluare

Veți avea nevoie de EK-P4 pentru evaluarea senzorului SDP31, EK-P5 pentru evaluarea senzorului SDP810-500 Pa și de software de vizualizare.

Sisteme pentru măsurarea fluxului de lichid

Informații de bază

Senzorii folosesc microsenzori calorimetrici bazați pe MEMS. Canalul de flux din interiorul senzorului este acoperit de un material inert, așadar lichidul nu atinge în mod direct microsenzorul.

Senzorii sunt proiectați pentru a măsura fluxul lichidului pe o plajă de ul/min la sute de ml/min.

● Sistemele de măsurare a fluxului de lichid SLx, cu carcasele lor robuste, sunt prima alegere în cazul mediilor industriale solicitante și al mediilor de testare sau aplicațiilor de sine stătătoare. Sistemele de măsurare a fluxului de lichid oferă toate același conector electric și au fost proiectate pentru a funcționa folosind cabluri de senzori analogici SCC1-USB, SCC1-RS485 și SCC1.
● Sistemele de măsurare a fluxului de lichid Lx sunt ideale pentru a fi integrate într-un instrument, dispozitiv sau sistem OEM, e.g. diagnostică sau aplicații ale științelor vieții.
● Senzorii din seria LPG10 sunt fabricați cu un cip miniatural de sticlă plană adecvat pentru fluxuri reduse și aplicații cu spațiu limitat. Cu porturile lor fluide down-mount, acestea permit integrarea compactă în colectoarele microfluidice.
● Seria LD20 a fost proiectată ca și componentă de unică folosință pentru aplicații biomedicale.
SLF3x a optimizat în mod radical designul mecanic ce oferă cel mai bun raport preț-performanță. Senzorul maximizează siguranța, stabilitatea și fiabilitatea pe termen lung pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv din domeniul diagnozei, al instrumentelor analitice și al științelor vieții.

Capacitatea de a măsura fluxuri mici de lichide dedică acești senzori unor aplicații precum:

● Proceduri de distribuire în industria semiconductoarelor
● Prelucrarea cantității minime de lubrifiere (MQL)
● Procesarea alimentelor
● Livrarea și perfuzarea medicamentelor
● Analize la sânge / secvențiere
● Citometrie în flux
● Secvențiere ADN

Puteți găsi comparațiile senzorilor în tabelul de mai jos.

Kit-uri de evaluare
Sistemele pentru măsurarea fluxului lichidelor SLI, SLS, SLG, sau SLQ pot fi comandate ca parte din Kit-ul de sistem pentru măsurarea fluxului lichidelor. Pe lângă sistemul pentru măsurarea fluxului lichidelor ales, kitul conține tot ceea ce vă este necesar pentru a efectua prima măsurătoare în 10 - 15 minute.

Pentru senzorii de flux al lichidelor din seriile LPG10, LD20 și SLF3x vă oferim kit-uri de evaluare specifice, care conțin câteva accesorii suplimentare pentru instalare și conectarea la PC.

Sisteme de măsurare a fluxului de masă pentru gaze

Informații de bază

Ca și alți senzori de flux, acestea folosesc, de asemenea, microsenzori calorimetrici pe bază de MEMS.

Seria SFM3x este gândită pentru a fi folosită în echipamente medicale de ventilație. Seria SFM4x include sisteme de măsurare a fluxului de masă de uz general.

Puteți găsi comparația între senzori în tabelul de mai jos.

Vă putem oferi toți senzorii mai sus menționați în condiții favorabile, fie din depozitul nostru, fie direct de la producător, la cerere.

Pentru mai multe informații cu privire la produsele Sensirion, suntem pregătiți să vă ajutăm la sensirion@soselectronic.com.

Materiale video

Sensirion sensors measure reliably all the important environmental parameters such as relative humidity, temperature, the concentration of CO2, VOC and concentration of particulate matter. Sensirion also offers sensors for measuring liquid flow and the gas mass flow.

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.


Produse suplimentare

image tip / descriere Comanda nr. amabil producător pe stoc Stoc extern Preț/buc. excl. TVA
STS 21 (1-100811-01) SENSIRION STS 21 (1-100811-01)

Senzor de temperatură ±0,2 / 5...60°C I2C DFN6

Mai multe informaţii: STS21.pdf

Senzori termici pentru circuite integrate

Variante alternative: STS 31-DIS (1-101416-01) 

113285
V

SENSIRION

pe stoc 76 buc.
-
Vanzare efectuata

1 buc.+ 3,85 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 21 (1-100707-01) SENSIRION SHT 21 (1-100707-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,3°C I2C DFN6

Mai multe informaţii: SHXX_Handling_Instru...

Senzori termici pentru circuite integrate

87917
S

SENSIRION

pe stoc 0 buc.
În prezent în stoc 773 buc.
Rezervat pentru clienți 1200 buc.
Disponibil 0 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
(09.08.2019: 1200 buc.)
-

1 buc.+ 16,60 RON

10 buc.+ 15,80 RON

100 buc.+ 14,70 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
STS 31-DIS (1-101416-01) SENSIRION STS 31-DIS (1-101416-01)

Senzor de temperatură ±0,2°C / 0...90°C I2C DFN8

Mai multe informaţii: STS3x_Datasheet.pdf

Senzori termici pentru circuite integrate

226189
S

SENSIRION

pe stoc 1500 buc.
-

2 buc.+ 3,88 RON

100 buc.+ 3,60 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 31-DIS-F (1-101462-01) SENSIRION SHT 31-DIS-F (1-101462-01) new

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Filter

Cuvinte cheie: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Mai multe informaţii: Infoletter180411SHT3...

Senzori termici pentru circuite integrate

229928
S

SENSIRION

pe stoc 2196 buc.
-

1 buc.+ 15,00 RON

10 buc.+ 14,80 RON

100 buc.+ 14,60 RON

400 buc.+ 14,10 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 31-DIS-P (1-101458-01) SENSIRION SHT 31-DIS-P (1-101458-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Protective Tape

Cuvinte cheie: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Mai multe informaţii: SHXX_Handling_Instru...

Senzori termici pentru circuite integrate

218131
S

SENSIRION

pe stoc 1750 buc.
În prezent în stoc 4250 buc.
Rezervat pentru clienți 2500 buc.
Disponibil 1750 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
-

1 buc.+ 15,20 RON

5 buc.+ 14,70 RON

20 buc.+ 14,50 RON

100 buc.+ 13,80 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 30-DIS-B (1-101400-01) SENSIRION SHT 30-DIS-B (1-101400-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±3% RH ±0,3°C I2C DFN8

Cuvinte cheie: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Mai multe informaţii: SHXX_Handling_Instru...

Senzori termici pentru circuite integrate

186949
S

SENSIRION

pe stoc 383 buc.
În prezent în stoc 2883 buc.
Rezervat pentru clienți 2500 buc.
Disponibil 383 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
-

1 buc.+ 9,23 RON

100 buc.+ 8,04 RON

1000 buc.+ 7,33 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 31-DIS-B (1-101386-01) SENSIRION SHT 31-DIS-B (1-101386-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,3°C I2C DFN8

Cuvinte cheie: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Mai multe informaţii: SHXX_Handling_Instru...

Senzori termici pentru circuite integrate

182220
S

SENSIRION

pe stoc 1130 buc.
În prezent în stoc 1220 buc.
Rezervat pentru clienți 90 buc.
Disponibil 1130 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
(09.08.2019: 2500 buc.)
-

1 buc.+ 12,20 RON

10 buc.+ 11,60 RON

100 buc.+ 11,20 RON

500 buc.+ 11,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 35-DIS-B (1-101388-01) SENSIRION SHT 35-DIS-B (1-101388-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±1,5% RH ±0,2°C I2C DFN8

Cuvinte cheie: HVAC Air quality control Appliance control Respiratory devices

Mai multe informaţii: SHT3x_DIS.pdf

Senzori termici pentru circuite integrate

209924
S

SENSIRION

pe stoc 2041 buc.
În prezent în stoc 2061 buc.
Rezervat pentru clienți 20 buc.
Disponibil 2041 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
-

1 buc.+ 22,00 RON

10 buc.+ 20,80 RON

100 buc.+ 19,90 RON

500 buc.+ 19,60 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHT 85 (3.000.074) SENSIRION SHT 85 (3.000.074)

Senzor de umiditate şi temperatură ±1.5% RH ±0.1°C I2C SIL4

Mai multe informaţii: SHT85_D1.pdf

Senzori termici pentru circuite integrate

305843
S

SENSIRION

pe stoc 40 buc.
(09.08.2019: 150 buc.)
-

1 buc.+ 105,00 RON

10 buc.+ 88,00 RON

50 buc.+ 84,70 RON

100 buc.+ 79,50 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SHTC3 (3.000.047) SENSIRION SHTC3 (3.000.047)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,2°C I2C DFN4

Mai multe informaţii: SHTC3.pdf

Senzori termici pentru circuite integrate

Variante alternative: SHTC1 (1-101110-01) 

297845
S

SENSIRION

pe stoc 1279 buc.
-

1 buc.+ 7,57 RON

25 buc.+ 7,05 RON

100 buc.+ 6,81 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) SENSIRION SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) new

SHTW2 with cable for SEK SensorBridge

Mai multe informaţii: SEK-Flyer.pdf

Instrumente de dezvoltare

313463
S

SENSIRION

pe stoc 5 buc.
-

1 buc.+ 123,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SGP30 (1-101646-01) SENSIRION SGP30 (1-101646-01)

Senzor de compu?i organici volatili (VOC), CO2_eq

Cuvinte cheie: Air quality control Appliance control

Mai multe informaţii: SGP_Flyer_EN.pdf

Senzori de gaz

260028
S

SENSIRION

pe stoc 2480 buc.
În prezent în stoc 2492 buc.
Rezervat pentru clienți 12 buc.
Disponibil 2480 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
-

1 buc.+ 28,90 RON

100 buc.+ 26,00 RON

1000 buc.+ 23,50 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SGPC3 (1-101647-01) SENSIRION SGPC3 (1-101647-01)

Senzor de compu?i organici volatili (VOC)

Cuvinte cheie: Air quality control Appliance control

Mai multe informaţii: SGPC3_Datasheet.pdf

Senzori de gaz

289254
S

SENSIRION

pe stoc 1594 buc.
În prezent în stoc 1606 buc.
Rezervat pentru clienți 12 buc.
Disponibil 1594 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
-

1 buc.+ 37,10 RON

10 buc.+ 35,30 RON

100 buc.+ 33,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SCD30 (1-101625-10) SENSIRION SCD30 (1-101625-10)

Modul NDIR calibrată pentru CO2 măsurare, temperatură ?i RH

Cuvinte cheie: Air quality control Appliance control

Mai multe informaţii: SCD30_Product_Flyer....

Senzori de gaz

Variante alternative: CDM7160-C00 

290529
S

SENSIRION

pe stoc 53 buc.
În prezent în stoc 283 buc.
Rezervat pentru clienți 230 buc.
Disponibil 53 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
(23.08.2019: 120 buc.)
-

1 buc.+ 195,00 RON

40 buc.+ 177,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SPS30 (1-101638-10) SENSIRION SPS30 (1-101638-10)

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Mai multe informaţii: SPS30_v0.9_D1.pdf

Senzori diverşi pentru circuite integrate

304234
S

SENSIRION

pe stoc 31 buc.
(23.08.2019: 112 buc.)
-

1 buc.+ 125,00 RON

56 buc.+ 119,00 RON

224 buc.+ 113,00 RON

448 buc.+ 107,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SDP31 (1-101567-02) SENSIRION SDP31 (1-101567-02)

Senzor de presiune diferit -500...500Pa Port D2x2.5mm I2C

Cuvinte cheie: Respiratory devices Drones

Mai multe informaţii: Sensirion_SDP3x_PCN0...

Senzori de presiune pentru circuite integrate

212104
S

SENSIRION

pe stoc 54 buc.
-

1 buc.+ 79,50 RON

250 buc.+ 78,50 RON

1500 buc.+ 62,90 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SDP33 (1-101636-02) SENSIRION SDP33 (1-101636-02)

Senzor de presiune diferit -1500...1500Pa Port D2x2.5mm I2C

Mai multe informaţii: SDP33_Datasheet.pdf

Senzori de presiune pentru circuite integrate

293654
S

SENSIRION

pe stoc 249 buc.
-

1 buc.+ 79,50 RON

250 buc.+ 78,50 RON

1500 buc.+ 62,90 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SDP810-125Pa (1-101597-01) SENSIRION SDP810-125Pa (1-101597-01)

Senzor de presiune diferit -125…125Pa Port D3.5x9.7mm I2C

Cuvinte cheie: HVAC Gas boilers

Mai multe informaţii: SDP8xx_digital.pdf

Senzori de presiune pentru circuite integrate

232972
S

SENSIRION

pe stoc 85 buc.
-

1 buc.+ 87,50 RON

80 buc.+ 80,90 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SDP810-500Pa (1-101532-01) SENSIRION SDP810-500Pa (1-101532-01)

Senzor de presiune diferit -500...500 Pa Tube I2C

Cuvinte cheie: HVAC Gas boilers

Mai multe informaţii: SDP8xx_digital.pdf

Senzori de presiune pentru circuite integrate

232928
S

SENSIRION

pe stoc 154 buc.
În prezent în stoc 1594 buc.
Rezervat pentru clienți 1440 buc.
Disponibil 154 buc.
În cazul în care sunteți interesat de un număr mai mare de articole care sunt disponibile în prezent în stoc, vă rugăm să contactați asistentul nostru de vânzări sau faceți click pe Obţine cotaţie de preţ.
(30.08.2019: 400 buc.)
-

1 buc.+ 75,20 RON

80 buc.+ 65,30 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
LPG10-1000 SENSIRION LPG10-1000

Liquid Flow Sensor Module H2O 1000ul/min I2C

Mai multe informaţii: LPG10-1000.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298793
O

SENSIRION

La cerere
-
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ
LD20-2600B (1-101564-02) SENSIRION LD20-2600B (1-101564-02)

Liquid Flow Sensor Module for Biomedical App. H2O 1000ml/h I2C

Mai multe informaţii: LD20-2600B.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298774
O

SENSIRION

La cerere
-
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ
SLF3S-1300F (3.000.091) SENSIRION SLF3S-1300F (3.000.091) new

Liquid Flow Meter H2O 40mll/min I2C

Mai multe informaţii: SLF3S-1300F_Prelimin...

Mass/Liquid Flow Sensors

313519
S

SENSIRION

pe stoc 0 buc.
-

50 buc.+ 419,00 RON

100 buc.+ 390,00 RON

250 buc.+ 348,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM3000-200 (1-100934-02) SENSIRION SFM3000-200 (1-100934-02)

Debitmetrul aer, N2, O2 fara capac -200...200slm I2C

Mai multe informaţii: SFM3000.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

131891
OP

SENSIRION

La cerere
-

20 buc.+ 344,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM3000-200-C (1-100932-02) SENSIRION SFM3000-200-C (1-100932-02)

Masurator de debit masic pentru aer, N2, O2 cu capac, -200...200slm I2C

Mai multe informaţii: SFM3000.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

135076
OP

SENSIRION

La cerere
-

20 buc.+ 344,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM3100 (1-101290-02) SENSIRION SFM3100 (1-101290-02)

Mass Flow Meter Air, -24...240slm Analog Out

Mai multe informaţii: SFM3100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298809
OP

SENSIRION

La cerere
-

30 buc.+ 686,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM3200 (1-101051-01) SENSIRION SFM3200 (1-101051-01)

Digital Flow Meter for Medical Applications -100...250slm

Mai multe informaţii: SFM3200_Datasheet.pd...

Mass/Liquid Flow Sensors

314083
OP

SENSIRION

La cerere
-

30 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM3400-33-D (1-101607-01) SENSIRION SFM3400-33-D (1-101607-01)

Mass Flow Meter Air, N2, O2 ±33slm I2C

Mai multe informaţii: SFM3400.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

300046
O

SENSIRION

La cerere
-
Afișați prețul informativ
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ
SFM4100-A-N2-D (1-100890-02) SENSIRION SFM4100-A-N2-D (1-100890-02)

Mass Flow Meter Air, N2 0...20slm I2C Downmount

Mai multe informaţii: SFM4100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298811
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4100-AR-D (1-100887-02) SENSIRION SFM4100-AR-D (1-100887-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Downmount

Mai multe informaţii: SFM4100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298812
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4100-AR-L (1-100685-02) SENSIRION SFM4100-AR-L (1-100685-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Legris Carstick

Mai multe informaţii: SFM4100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298813
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4100-CO2-D (1-100889-02) SENSIRION SFM4100-CO2-D (1-100889-02)

Mass Flow Meter CO2 20slm I2C Downmount

Mai multe informaţii: SFM4100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298814
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4100-N2O-D (1-100886-02) SENSIRION SFM4100-N2O-D (1-100886-02)

Mass Flow Meter N2O 20slm I2C Downmount

Mai multe informaţii: SFM4100.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298816
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4100 O2 Legris (1-100686-02) SENSIRION SFM4100 O2 Legris (1-100686-02)

Masurator de debit masic pentru O2, 0...20slm I2C

Mai multe informaţii: SFM4100_DS_V1.3.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

234450
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
SFM4200 (1-101651-01) SENSIRION SFM4200 (1-101651-01)

Mass Flow Meter Air/O2 160slm I2C Downmount

Mai multe informaţii: SFM4200.pdf

Mass/Liquid Flow Sensors

298819
OP

SENSIRION

La cerere
-

40 buc.+ 473,00 RON

Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

STS 21 (1-100811-01) SENSIRION  
STS 21 (1-100811-01)

Senzor de temperatură ±0,2 / 5...60°C I2C DFN6

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 113285
Producător: SENSIRION
pe stoc 76 buc.
1 buc.+
3,85 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 21 (1-100707-01) SENSIRION  
SHT 21 (1-100707-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,3°C I2C DFN6

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 87917
Producător: SENSIRION
pe stoc 0 buc.
(09.08.2019: 1200 buc.)
1 buc.+
10 buc.+
100 buc.+
16,60 RON
15,80 RON
14,70 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

STS 31-DIS (1-101416-01) SENSIRION  
STS 31-DIS (1-101416-01)

Senzor de temperatură ±0,2°C / 0...90°C I2C DFN8

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 226189
Producător: SENSIRION
pe stoc 1500 buc.
2 buc.+
100 buc.+
3,88 RON
3,60 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 31-DIS-F (1-101462-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-F (1-101462-01) new

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Filter

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 229928
Producător: SENSIRION
pe stoc 2196 buc.
1 buc.+
10 buc.+
100 buc.+
400 buc.+
15,00 RON
14,80 RON
14,60 RON
14,10 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 31-DIS-P (1-101458-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-P (1-101458-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0.3°C I2C DFN8 with Protective Tape

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 218131
Producător: SENSIRION
pe stoc 1750 buc.
1 buc.+
5 buc.+
20 buc.+
100 buc.+
15,20 RON
14,70 RON
14,50 RON
13,80 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 30-DIS-B (1-101400-01) SENSIRION  
SHT 30-DIS-B (1-101400-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±3% RH ±0,3°C I2C DFN8

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 186949
Producător: SENSIRION
pe stoc 383 buc.
1 buc.+
100 buc.+
1000 buc.+
9,23 RON
8,04 RON
7,33 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 31-DIS-B (1-101386-01) SENSIRION  
SHT 31-DIS-B (1-101386-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,3°C I2C DFN8

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 182220
Producător: SENSIRION
pe stoc 1130 buc.
(09.08.2019: 2500 buc.)
1 buc.+
10 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
12,20 RON
11,60 RON
11,20 RON
11,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 35-DIS-B (1-101388-01) SENSIRION  
SHT 35-DIS-B (1-101388-01)

Senzor de umiditate şi temperatură ±1,5% RH ±0,2°C I2C DFN8

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 209924
Producător: SENSIRION
pe stoc 2041 buc.
1 buc.+
10 buc.+
100 buc.+
500 buc.+
22,00 RON
20,80 RON
19,90 RON
19,60 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHT 85 (3.000.074) SENSIRION  
SHT 85 (3.000.074)

Senzor de umiditate şi temperatură ±1.5% RH ±0.1°C I2C SIL4

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 305843
Producător: SENSIRION
pe stoc 40 buc.
(09.08.2019: 150 buc.)
1 buc.+
10 buc.+
50 buc.+
100 buc.+
105,00 RON
88,00 RON
84,70 RON
79,50 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SHTC3 (3.000.047) SENSIRION  
SHTC3 (3.000.047)

Senzor de umiditate şi temperatură ±2% RH ±0,2°C I2C DFN4

Senzori termici pentru circuite integrate

Comanda nr.: 297845
Producător: SENSIRION
pe stoc 1279 buc.
1 buc.+
25 buc.+
100 buc.+
7,57 RON
7,05 RON
6,81 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) SENSIRION  
SEK-SHTW2-Sensors (3.000.109) new

SHTW2 with cable for SEK SensorBridge

Instrumente de dezvoltare

Comanda nr.: 313463
Producător: SENSIRION
pe stoc 5 buc.
1 buc.+
123,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SGP30 (1-101646-01) SENSIRION  
SGP30 (1-101646-01)

Senzor de compu?i organici volatili (VOC), CO2_eq

Senzori de gaz

Comanda nr.: 260028
Producător: SENSIRION
pe stoc 2480 buc.
1 buc.+
100 buc.+
1000 buc.+
28,90 RON
26,00 RON
23,50 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SGPC3 (1-101647-01) SENSIRION  
SGPC3 (1-101647-01)

Senzor de compu?i organici volatili (VOC)

Senzori de gaz

Comanda nr.: 289254
Producător: SENSIRION
pe stoc 1594 buc.
1 buc.+
10 buc.+
100 buc.+
37,10 RON
35,30 RON
33,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SCD30 (1-101625-10) SENSIRION  
SCD30 (1-101625-10)

Modul NDIR calibrată pentru CO2 măsurare, temperatură ?i RH

Senzori de gaz

Comanda nr.: 290529
Producător: SENSIRION
pe stoc 53 buc.
(23.08.2019: 120 buc.)
1 buc.+
40 buc.+
195,00 RON
177,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SPS30 (1-101638-10) SENSIRION  
SPS30 (1-101638-10)

Particulate Matter Sensor PM1.0, PM2.5, PM4, PM10

Senzori diverşi pentru circuite integrate

Comanda nr.: 304234
Producător: SENSIRION
pe stoc 31 buc.
(23.08.2019: 112 buc.)
1 buc.+
56 buc.+
224 buc.+
448 buc.+
125,00 RON
119,00 RON
113,00 RON
107,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SDP31 (1-101567-02) SENSIRION  
SDP31 (1-101567-02)

Senzor de presiune diferit -500...500Pa Port D2x2.5mm I2C

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Comanda nr.: 212104
Producător: SENSIRION
pe stoc 54 buc.
1 buc.+
250 buc.+
1500 buc.+
79,50 RON
78,50 RON
62,90 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SDP33 (1-101636-02) SENSIRION  
SDP33 (1-101636-02)

Senzor de presiune diferit -1500...1500Pa Port D2x2.5mm I2C

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Comanda nr.: 293654
Producător: SENSIRION
pe stoc 249 buc.
1 buc.+
250 buc.+
1500 buc.+
79,50 RON
78,50 RON
62,90 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SDP810-125Pa (1-101597-01) SENSIRION  
SDP810-125Pa (1-101597-01)

Senzor de presiune diferit -125…125Pa Port D3.5x9.7mm I2C

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Comanda nr.: 232972
Producător: SENSIRION
pe stoc 85 buc.
1 buc.+
80 buc.+
87,50 RON
80,90 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SDP810-500Pa (1-101532-01) SENSIRION  
SDP810-500Pa (1-101532-01)

Senzor de presiune diferit -500...500 Pa Tube I2C

Senzori de presiune pentru circuite integrate

Comanda nr.: 232928
Producător: SENSIRION
pe stoc 154 buc.
(30.08.2019: 400 buc.)
1 buc.+
80 buc.+
75,20 RON
65,30 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

LPG10-1000 SENSIRION  
LPG10-1000

Liquid Flow Sensor Module H2O 1000ul/min I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298793
Producător: SENSIRION
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ

LD20-2600B (1-101564-02) SENSIRION  
LD20-2600B (1-101564-02)

Liquid Flow Sensor Module for Biomedical App. H2O 1000ml/h I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298774
Producător: SENSIRION
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ

SLF3S-1300F (3.000.091) SENSIRION  
SLF3S-1300F (3.000.091) new

Liquid Flow Meter H2O 40mll/min I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 313519
Producător: SENSIRION
pe stoc 0 buc.
50 buc.+
100 buc.+
250 buc.+
419,00 RON
390,00 RON
348,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM3000-200 (1-100934-02) SENSIRION  
SFM3000-200 (1-100934-02)

Debitmetrul aer, N2, O2 fara capac -200...200slm I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 131891
Producător: SENSIRION
20 buc.+
344,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM3000-200-C (1-100932-02) SENSIRION  
SFM3000-200-C (1-100932-02)

Masurator de debit masic pentru aer, N2, O2 cu capac, -200...200slm I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 135076
Producător: SENSIRION
20 buc.+
344,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM3100 (1-101290-02) SENSIRION  
SFM3100 (1-101290-02)

Mass Flow Meter Air, -24...240slm Analog Out

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298809
Producător: SENSIRION
30 buc.+
686,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM3200 (1-101051-01) SENSIRION  
SFM3200 (1-101051-01)

Digital Flow Meter for Medical Applications -100...250slm

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 314083
Producător: SENSIRION
30 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM3400-33-D (1-101607-01) SENSIRION  
SFM3400-33-D (1-101607-01)

Mass Flow Meter Air, N2, O2 ±33slm I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 300046
Producător: SENSIRION
Afișați prețul informativ
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Obţine cotaţie de preţ

SFM4100-A-N2-D (1-100890-02) SENSIRION  
SFM4100-A-N2-D (1-100890-02)

Mass Flow Meter Air, N2 0...20slm I2C Downmount

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298811
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4100-AR-D (1-100887-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-D (1-100887-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Downmount

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298812
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4100-AR-L (1-100685-02) SENSIRION  
SFM4100-AR-L (1-100685-02)

Mass Flow Meter Ar 20slm I2C Legris Carstick

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298813
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4100-CO2-D (1-100889-02) SENSIRION  
SFM4100-CO2-D (1-100889-02)

Mass Flow Meter CO2 20slm I2C Downmount

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298814
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4100-N2O-D (1-100886-02) SENSIRION  
SFM4100-N2O-D (1-100886-02)

Mass Flow Meter N2O 20slm I2C Downmount

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298816
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4100 O2 Legris (1-100686-02) SENSIRION  
SFM4100 O2 Legris (1-100686-02)

Masurator de debit masic pentru O2, 0...20slm I2C

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 234450
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara

SFM4200 (1-101651-01) SENSIRION  
SFM4200 (1-101651-01)

Mass Flow Meter Air/O2 160slm I2C Downmount

Mass/Liquid Flow Sensors

Comanda nr.: 298819
Producător: SENSIRION
40 buc.+
473,00 RON
Comandă:
 • ADAUGĂ LA COȘ
 • Obține oferta
 • Adaugǎ la secţiunea favorite
 • Adăugați la watchdog
 • Adăugați articole pentru a compara
Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii