SENSIRION

Webinarul SOS: Măsurare simplă şi precisă a umidităţii şi a temperaturii cu senzorii Sensirion

V-am pregătit următoarea serie de webinare SOS. De data aceasta este vorba de facilitatea măsurării umidităţii şi temperaturii cu ajutorul senzorilor Sensirion.

Acesta este un articol arhivat și care a fost publicat în trecut 02.10.2013. Este posibil ca unele informații să nu mai fie de actualitate în raport cu evoluția tehnologică actuală. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care sunteți interesat.
Senzorii Sensirion – soluţie calibrată „all in one” pentru măsurarea temperaturii şi a umidităţii. Pe durata seriei de webinare regulate, aţi avut ocazia de a afla mai multe despre ceea ce oferă aceţti senzori.
Din cei care au completat chestionatul de la sfârţitul webinarului am extras prin tragere la sorţi câţtigătorul kitului de dezvoltare EK-H5. Câţtigătorul este Daniel Pajer de la IAS Automatika Kft.

Felicitări câţigătorului. Vă puteţi deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre SENSIRION...

Aţi ratat webinarul? Nu contează. Puteţi viziona întreaga prezentare a webinar-ului online SENSIRION.Materiale video

Programme of webinar:
- About physics of humidity
- Portfolio of Sensirion humidity sensors
- What is and what isn't possible in measuring humidity
- Unique technologies of humidity measurement on market
- Examples of applications

Do not miss these articles

Vă plac articolele noastre? Dacă da, atunci nu ratați nici unul! Nu trebuie să vă faceți griji în privința modului de livrare. Ne vom ocupa noi de tot pentru dvs.

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact

Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor.
OK Mai multe informaţii