Cookie-urile ne ajută să vă furnizăm servicii. Utilizând serviciile noastre, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor. OK Mai multe informaţii
SENSIRION

Webinarul SOS: Măsurare simplă şi precisă a umidităţii şi a temperaturii cu senzorii Sensirion

V-am pregătit următoarea serie de webinare SOS. De data aceasta este vorba de facilitatea măsurării umidităţii şi temperaturii cu ajutorul senzorilor Sensirion.

Senzorii Sensirion – soluţie calibrată „all in one” pentru măsurarea temperaturii şi a umidităţii. Pe durata seriei de webinare regulate, aţi avut ocazia de a afla mai multe despre ceea ce oferă aceţti senzori.

Din cei care au completat chestionatul de la sfârţitul webinarului am extras prin tragere la sorţi câţtigătorul kitului de dezvoltare EK-H5. Câţtigătorul este Daniel Pajer de la IAS Automatika Kft.

Felicitări câţigătorului. Vă puteţi deja înscrie pentru următoarele webinare pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră. Mai multe informaţii cu privire la webinarele actuale sunt disponibile la www.soselectronic.ro/webinar.

MAI MULTE despre SENSIRION...

Aţi ratat webinarul? Nu contează. Puteţi viziona întreaga prezentare a webinar-ului online SENSIRION.Materiale video

Programme of webinar:
- About physics of humidity
- Portfolio of Sensirion humidity sensors
- What is and what isn't possible in measuring humidity
- Unique technologies of humidity measurement on market
- Examples of applications

webdesign © bart.sk

Raportaţi o defecţiune

Doriți să schimbați ceva? Ați dat peste vreo eroare? Sau aveți vreun comentariu interesant? Împărtășiți-l cu noi. Comentariile valoroase vor fi recompensate. Aveți nevoie doar de a descrie eroarea sau un comentariu și sǎ furnizați datele dumneavoastră de contact. Vǎ mulțumim

Detalii de contact